Προστατεψτε το σπιτι σας σε 5 γρηγορα βηματα

Εδώ είναι κάποιες σύντομες συμβουλές που σίγουρα θα αποθαρρύνουν ή θα αποτρέψουν έναν πιθανό εισβολέα από το να εισβάλει στο σπίτι σας. Δεν είναι μία ολοκληρωμένη λίστα αλλά σίγουρα θα κρατήσει το σπίτι σας ασφαλές.

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να κοιτάξετε καλά από μακριά το σπίτι σας. Υπάρχουν τίποτα κρυφά σημεία κοντά σε πόρτα ή παράθυρο; αν διαπιστώσετε καμιά αδυναμία στο σπίτι σας να είστε σίγουροι ότι ένας επαγγελματίας κλέφτης θα το εκμεταλλευτεί για να εισβάλλει ή να κρυφτεί σε περίπτωση που κάτι στραβώσει στο σχέδιό του.

Απομακρύνετε ή κουρεύετε τους θάμνους ή τα δέντρα κοντά σε παράθυρα ή πόρτες. Δίνουν μία ευκολότερη είσοδο στον εισβολέα και ένα μέρος να κρυφτεί για να παρακολουθήσει τις συνήθειες της οικογένειας ή για να κρυφτεί σε περίπτωση κινδύνου για αυτόν.

Εάν πρόκειται να λείψετε ειδοποιήστε ένα γείτονα να αδειάζει τα σκουπίδια σας, να πλένει την αυλή σας ή να φροντίζει τα ζώα σας ώστε το σπίτι να μην φαίνεται άδειο.

Ο θόρυβος και το φώς είναι οι χειρότεροι εχθροί του κλέφτη οπότε φωτίστε την γύρω περιοχή του σπιτιού σας.

Το καλύτερο όμως που μπορείτε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε έναν συναγερμό. Οι παγίδες του στα παράθυρα, η εξωτερική σειρήνα και η πινακίδα που δηλώνουν ότι το σπίτι προστατεύεται από ένα σύστημα ασφαλείας κρατάνε τους κλέφτες μακριά.

 ΣΚΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 SECURITY MANAGER DIRECTOR
 EAGLE SECURITY SERVICES
Share on Google Plus

About femalevoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.