Ποιοι Ειμαστε

FEMALEVOICE.GR (Γυναικείο Διαδικτυακό Περιοδικό)
Λάρισα, Μιαούλη 19
Ελλάδα

Εκδότρια – Διευθύντρια: ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΛΑΜΠΡΟΥ

ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ: Μαρία Χριστοδούλου (mariaxrixri@gmail.com)

ΒΟΗΘΟΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑΣ: Ευαγγελία Φράγκου (evanzelyn@hotmail.com)


Μαριέττα Λάμπρου
Απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με κατεύθυνση στο Μεταπτυχιακό Τμήμα στο Συνταγματικό Δίκαιο.
Από τον Ιούνιο 2000 ως τον Αύγουστο 2015 άσκησε μάχιμη δικηγορία ως παρ' Αρείω Πάγω εγγεγραμμένη στο Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας και έκανε αναστολή δικηγορικής ιδιότητας τον Αύγουστο 2015 για να συστήσει τη σχολή ΕΥΧΟΥΠΟΛΗ academy, το σχεδιασμό και προώθηση κοσμημάτων με την επωνυμία Marilou και τη διεύθυνση των δυο διαδικτυακών περιοδικών FEMALEVOICE.GR και STATUSVOICE.GR.. Παράλληλα παρακολουθεί μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις Σύγχρονες Δημοσιογραφικές Σπουδές.

"Να ζεις να αγαπάς και να μαθαίνεις"!
Είμαι η Μαρία Χριστοδούλου Φιλόλογος στη Δημόσια Εκπαίδευση. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Αγαπημένη μου φράση" Αν δεν υπάρχει έρωτας στην εκπαίδευση δεν υπάρχει εκπαίδευση ".Έλαβα μέρος σε εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα Μαθησιακές δυσκολίες κ προβλήματα συμπεριφοράς. Έχω υλοποιήσει ως συντονίστρια προγράμματα Αγωγής Υγείας, Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Υπήρξα εισηγήτρια συντονίστρια Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων. Συντονίστρια προγράμματος στο Ίδρυμα Βουλής των Ελλήνων και μέλος σε διάφορα πολιτιστικά προγράμματα. Ασπάζομαι το" Δια Βίου Μάθησης "δηλώνοντας συμμετοχή σε διάφορα προγράμματα. Παρακολούθησα σεμινάρια ψυχολογίας, ηλεκτρονικής τυπογραφίας, διαδραστικής τεχνολογίας. Έχω συμμετοχές σε επιστημονικά συνέδρια. Συμμετείχα σε  εξεταστικά κέντρα (Aνώτατο συμβούλιο επιλογής προσωπικού) και εξετάσεων πανελλήνιας εμβέλειας.
Ρήση:"Ατενίζω το μέλλον με αισιοδοξία κ προχωρώ".
Email επικοινωνίας: mariaxrixri @gmail.com.

Φράγκου Ευαγγελία  
Πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια και ημερίδες της Ειδικής Αγωγής και της Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης σχετικά με την Παθολογία της Γλώσσας, την Δυσλεξία, τον Αυτισμό και τη Γραφή Τυφλών Braille. Εργάστηκα σε ορισμένα Ιδιωτικά Νηπιαγωγεία και ασχολήθηκα εκτενέστερα με τη δημιουργική απασχόληση παιδιών μικρής ηλικίας και τη μελέτη παιδιών κυρίως στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού. Βοηθός Αρχισυνταξίας και αρθρογράφος κυρίως παιδαγωγικού αλλά και ευρύτερου περιεχομένου στο Femalevoice.gr
Email επικοινωνίας: evanzelyn@hotmail.com

Γραμμενου Καλλιόπη
Γεννήθηκα και κατοικώ στο Ηράκλειο Αττικής, είμαι μητέρα δυο παιδιών.
Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία, παιδαγωγικά και εμψυχώτρια διδακτικής ύλης.
Ήμουν υπεύθυνη διδασκαλίας στο «Εργαστήρι της Βιβλιοθήκης» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, στα τμήματα «Εικόνα & γραφή» και  «Θεατρικό παιχνίδι».
Υπεύθυνη σύνταξης στην εφημερίδα «Χαρτί και Καλαμάρι» της παιδικής ενότητας «Ο Μαγικός Κόσμος του Ηρακλή», παραδίδοντας επίσης μαθήματα θεατρικής αγωγής σε σχολεία και αρθρογραφώντας στο μηνιαίο περιοδικό «Το παιδί μου κι εγώ», σε τοπικές εφημερίδες και ενημερωτικά blog.
Έχω σκηνοθετήσει παραστάσεις για το παιδικό θέατρο, αντλώντας θέματα από τη μυθολογία και τη λαογραφία τόπου μας. 
Σήμερα, είμαι υπεύθυνη ύλης στο aylogyros.blogspot.com και παράλληλα  αρθρογραφώ, με θέμα το παιδί, τη λαογραφία και τη μυθολογία.   Άρθρα μου φιλοξενούνται σε αρκετά ενημερωτικά και πολιτιστικά sites και ηλεκτρονικά περιοδικά, όπως το femalevoice.gr.
Συνεργάζομαι με το Bookia για το παιδικό βιβλίο.
Είμαι μέλος της «Ένωσης συντακτών διαδικτύου» και μέλος του Όμιλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος (UNE SCO tlee).

Καραπετσάνη Χριστίνα
Συντάκτρια άρθρων στο femalevoice.gr. Τελειόφοιτη Σχολής Ι.Ε.Κ. – Ειδικός Φοροτεχνικού Γραφείου. Έχω κάνει 8 μήνες πρακτική άσκηση σε λογιστικά γραφεία και τα τελευταία 6 χρόνια ασχολούμαι με τη φύλαξη και δημιουργική απασχόληση παιδιών, μικρής, κυρίως, ηλικίας.

Email επικοινωνίας: kristykarap@hotmail.com
Κινικλή Φένια
Συγγραφέας
Η Φένια Κινικλή γεννήθηκε το 1983, σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία και ακολούθως συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στις Πολιτικές Επιστήμες και τις Διεθνείς Σχέσεις. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον χώρο του βιβλίου. Τα έργα της «Ελπίς αποδημήσασα» (διήγημα) και «Επίγραμμα Παραμυθητικό» (ποίημα) βραβεύτηκαν από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Όμιλο Κυπρίων Ελλάδος (Ε.Π.Ο.Κ.) στα πλαίσια του 7ου Παγκόσμιου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού. Τον Ιούνιο του 2016 κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Ηλία Επιφανίου το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Απρόσμενη Καταιγίδα».
 Λαλιώτη Κατερίνα
Η Κατερίνα Λαλιώτη είναι Νηπιαγωγός στη δημόσια εκπαίδευση και εργάζεται ως Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Είναι κάτοχος Διπλώματος διετούς Μετεκπαίδευσης στις Επιστήμες της Αγωγής, Μεταπτυχιακού στη Γλωσσική και Πολιτισμική Παιδεία, του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ, Πτυχίου Παιδαγωγικής Ακαδημίας και Πτυχίου Αρμονίας. Έχει υλοποιήσει  πολιτιστικά και προγράμματα περιβαλλοντικής αγωγής στο νηπιαγωγείο και δίδαξε σε Κέντρα Περιβαλλοντικής Αγωγής, σε ΠΕΚ και σε ΙΕΚ. Υπήρξε αποσπασμένη νηπιαγωγός στο Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. , ως υπεύθυνη της Πρακτικής Άσκησης των φοιτητών. Ήταν επιμορφώτρια του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για τα Νέα Διδακτικά Προγράμματα και έχει συμμετοχές και εισηγήσεις σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά συνέδρια. Συνεργάστηκε με το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο στα πλαίσια του προγράμματος «Ένταξη παιδιών παλιννοστούντων και αλλοδαπών στο σχολείο για την Α/θμια εκπαίδευση».
Share on Google Plus

About femalevoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.