ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ

Σε αυτή την πρώτη “συνάντηση” του femalevoice.gr με τις εν δυνάμει αναγνώστριες, αλλά, γιατί όχι, και τους αναγνώστες, θα ήταν χρήσιμο να προβούμε στις απαραίτητες συστάσεις.
Η στήλη μας, που θα καλείται “Χώρος έκφρασης κοινωνικών προβληματισμών”, φιλοδοξεί, με φιλική διάθεση προς το κοινό, παράλληλα όμως, πάντα με την απαιτούμενη επιστημονική υπευθυνότητα, να θίξει και να αναδείξει, να ενεργοποιήσει και να προβληματίσει και φυσικά να δώσει  κατευθύνεις και λύσεις, για ζητήματα, που αφορούν την Γυναίκα ως κοινωνική οντότητα.
Ζητήματα και προβλήματα, που πηγάζουν από την πολυσχιδή δραστηριότητα της Γυναίκας ως Συζύγου και Μητέρας, ως εργαζόμενης και επιστήμονα, της γυναίκας στην οικογένεια και στην παραγωγή.
Πλάι στα πάμπολλα θέματα, Ομορφιά, Υγεία, μόδα, Πολιτισμός, τέχνη και τα τόσα άλλα, που η Εκδότρια και αγαπημένη φίλη μου, με το μεράκι και την ανεξάντλητη έμπνευσή της, θα μας παρουσιάζει, φιλοδοξούμε, μέσα από τη στήλη αυτή, να ξεκινήσουμε ένα δύσκολο μεν, αλλά ενδιαφέρον και χρήσιμο “ταξίδι” στην γνώση, στην ενημέρωση και πληροφόρηση, με οδηγό την Γυναίκα και συνεπιβαίνοντες εσάς, τους αναγνώστες και φίλους.
Εάν λοιπόν, η διαδρομή μας σε αυτό το περιοδικό, είναι ένα ταξίδι και λέγεται ΓΥΝΑΙΚΑ, η κάθε μας “συνάντηση”, θα είναι κι ένας Σταθμός. Ο Σταθμός θα είναι το Θέμα και κάθε φορά θα καταπιανόμαστε με μία από τις παραπάνω παράλληλες ιδιότητες της γυναίκας.
Άλλοτε στο σταθμό θα ξεκουραζόμαστε με ένα ενημερωτικό κείμενο, άλλοτε θα έχουμε μαζί μας κι άλλους ενδιαφέροντες ανθρώπους, που η γνώμη τους και η επιστημονική τους τοποθέτηση θα κάνει πιο ενδιαφέρουσα την διαδρομή, άλλοτε θα συζητάμε με αναγνώστριες και θα δίνουμε χώρο, ώστε να καταθέσουν την προσωπική τους εμπειρία.
Αυτό που σας περιέγραψα είναι το σχέδιο, που έχουμε στο μυαλό μας κάθε φορά που ξεκινούμε ένα ταξίδι.
Τι θα συναντήσουμε στην διαδρομή; Κανείς δεν ξέρει...
Εύχομαι να πορευτούμε σε αυτή την προσπάθεια με ούριους ανέμους και να αποφύγουμε λαιστρυγόνες και κύκλωπες...
Κι αν όμως τους συναντήσουμε, δεν θα χάσουμε το ταξίδι.
θα πάμε πιο πέρα...
Κρατώντας μόνο την αγάπη μας για την γυναίκα και το σεβασμό μας σε αυτή.
Καλή διαδρομή Μαριέττα.
Καλή διαδρομή σε κάθε αναγνώστρια (και όχι μόνο), που θα πορευτούμε σε αυτό το ταξίδι, με σκοπό να γνωρίσουμε την ΓΥΝΑΙΚΑ.
ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ ΜΠΟΥΡΝΟΒΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Share on Google Plus

About femalevoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.