3 μαθητικο συνεδριο "Μαθαινω και Παρουσιαζω τον Πολιτισμο του τοπου μου" (Φωτο)

Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 στο αμφιθέατρο και τους χώρους της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας - Μουσείου Γ.Ι Κατσιγρα φιλοξενήθηκαν 700 μαθητές από 30 σχολεία της πόλης και του νομού Λάρισας. Οι εργασίες του 3ου μαθητικού συνεδρίου " Μαθαίνω και Παρουσιάζω τον Πολιτισμό του τόπου μου" έληξαν με μεγάλη επιτυχία.

Οι μαθητές με παρουσιάσεις, πόστερ, βιωματικά εργαστήρια, γνώσεις, δράσεις και φαντασία γνώρισαν τον πολιτισμό του νομού. Ήθη έθιμα  παραδόσεις, χοροί, μουσική ζωντάνεψαν μέσα από τα μάτια των παιδιών. Το πρωινό ήταν πολύ δημιουργικό και γέννησε πολλές προσδοκίες για την σχέση παιδιών- αυριανών πολιτών με τον τόπο και τον πολιτισμό  του.

Το συνέδριο  άνοιξε με χαιρετισμό του  Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, του Δημάρχου Λαρισαίων και Προέδρου της Δ.Π.Λ-Μ.Γ.Ι. Κατσιγρα, της Περιφερειακής Δ/ντριας Π  και Δ Εκπ /σης Θεσσαλίας και του Δ/ντη  Α/θμιας  Εκπ /σης Λάρισας, και του Δ/ντη Δ/θμιας Εκπ/σης Λάρισας
Τις εργασίες  του  συνεδρίου  συντόνιζε η κυρία Ελένη  Αναστασοπούλου, περιφερειακή Δ /ντρια ΠΕ και ΔΕ  Θεσσαλίας η κυρία Άννυ Ψαρρά  Αντιπρόεδρος της  ΔΠΛ-ΜΓΙ Κατσιγρα η κυρία Κωνσταντίνα Χατζημίχου υπεύθυνη σχολ δραστηριοτήτων ΠΕ Λάρισας, ο κύριος Σωτήρης Βούλγαρης, διευθυντής  Πρωτοβάθμιας  εκπαίδευσης  Λάρισας κσι η κυρία Παρασκευή  Αγαπητού προϊσταμένη Επιστ -παιδαγ καθοδ ΠΕ Θεσσαλίας
Το μαθητικό συνέδριο  παρακολούθησε και η πρόεδρος του  ΕΚΕΔΙΣΥ Ευαγγελία  Κανταρτζη.
Συγχαρητήρια σε όλους
Για το femalevoice.gr παρέστησαν η νομικός  και εκδότρια του  διαδικτυακού  περιοδικού femalevoice.gr Μαριέττα  Λάμπρου και η συντάκτρια του περιοδικού femalevoice.gr για τα θέματα πολιτισμού  και  εκπαίδευσης η φιλόλογος  Βασιλική  Ευαγγέλου  Παπαθανασίου.

Share on Google Plus

About femalevoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.