Ο Ψαραντωνης στη σκηνη του Μυλου στη Λαρισα

Ο λυράρης της Κρήτης Ψαραντώνης θα εμφανιστεί την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 στη Σκηνή του Μύλου στη Λάρισα. Ο Αντώνης Ξυλούρης από τα Ανώγεια, ο οποίος είναι παγκοσμίως γνωστός με το όνομα Ψαραντώνης, συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του είδους. Το γυναικείο περιοδικό Κεντρικής Ελλάδας Femalevoice.gr ως χορηγός επικοινωνίας στηρίζει την συναυλία του Ψαραντώνη στη Λάρισα. Αυτή την Παρασκευή 6 Μαΐου 2016 η σκηνή του Μύλου φιλοξενεί τον Ψαραντώνη! Ο Αντώνιος Ξυλούρης αδερφός του Νίκου Ξυλούρη, ακούει στο όνομα ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ και οφείλεται στον παππού του, επειδή έπιανε τους Τούρκους σαν τα ψάρια.
Ο ίδιος είναι μια ξεχωριστή μορφή της κρητικής μουσικής, διαθέτει μία φωνή με ιδιαίτερη χροιά και προσωπικό ύφος στο παίξιμο της λύρας και των άλλων παραδοσιακών οργάνων.
Έμαθε μουσική δίπλα στο μεγαλύτερο αδελφό του τον Νίκο από πολύ μικρός. Για πρώτη φορά έπαιξε σε γάμο σε ηλικία 13 ετών και πολύ γρήγορα απέκτησε φήμη παίζοντας σε γιορτές και πανηγύρια σε διάφορα μέρη και χωριά της Κρήτης.
Την Παρασκευή 6 Μαϊου θα έχουμε τη χαρά να τον απολαύσουμε στη Σκηνή του Μύλου !

ΕΝΑΡΞΗ 23.00
ΕΙΣΟΔΟΣ 12€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 10€ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ "ΕΠΙΛΟΓΕΣ" & "ΚΑΛΤΣΑΣ".
ΤΗΛ.ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 2410254888
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Share on Google Plus

About femalevoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.