''Επεσε'' η αυλαια για το φεστιβαλ Πηνειου

Τίτλοι τέλους την Παρασκευή το βράδυ για το Φεστιβάλ του Πηνειού. 
Το κοινό  ένθερμα έδωσε το παρόν και την τελευταία βραδιά της μεγάλης γιορτής.
Τα συναισθήματα που άφησε είναι ανάμεικτα! Λύπη που έφτασε στο τέλος του για φέτος και αγωνία για το επόμενο! Ο κόσμος της Λάρισας και όχι μόνο το αγκάλιασε από την πρώτη μέρα που άνοιξε τις πύλες του. Άλλωστε αυτός ήταν και ο στόχος των διοργανωτών της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Λάρισας. Κύριο μέλημά τους αποτέλεσε η διάδοση της πολιτιστικής  σημασίας του φεστιβάλ, καθώς και η  συμμετοχή και διάδραση των ίδιων των πολιτών με τις εκδηλώσεις.
 Αλλά και οι ίδιοι πολίτες από την πλευρά τους υπήρξαν ιδιαίτερα γενναιόδωροι απέναντι στο πολιτιστικό γεγονός της πόλης, καθώς αυτές τις τέσσερις ημέρες και κάθε βράδυ ο  Πηνειός έσφυζε από ζωή, ζωντάνια και ενέργεια.
Οι συναυλίες ξεσήκωσαν το κόσμο με το κέφι των τραγουδιστών και τις ερμηνείες τους, οι αθλητικές δραστηριότητες κρατούσαν σε εγρήγορση τους μικρούς  μας φίλους και οι ορχήστρες ''άνοιγαν'' με έναν ιδιαίτερο τρόπο την κάθε βραδιά! Όλα, σε συνδυασμό και με τα περίπτερα, ενημερωτικού και μη χαρακτήρα, άφησαν τον καλύτερο απόηχο τόσο στους Λαρισαίους, όσο και στους επισκέπτες των γύρω περιοχών.
Αφήνουμε , λοιπόν, πίσω μας την εορταστική ατμόσφαιρα των τελευταίων ημερών και αναμένουμε με αισιοδοξία την συνέχεια του Φεστιβάλ και την επόμενη χρονιά!


Θεούλη Ειρήνη- Φράγκου Ευαγγελία για το femalevoice.gr
Share on Google Plus

About eirhnh theoulh

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.