Το DNA εδειξε ποιος οδηγουσε το τζιπ του Παντελη Παντελιδη!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του δελτίου του STAR, στο πόρισμα των αρχών από τα δείγματα dna και των τριών επιβατών του μοιραίου τζιπ τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στη θέση του οδηγού ήταν ο Παντελής Παντελίδης.
Στον τραγουδιστή ανήκει το γενετικό υλικό που βρέθηκε στην θέση του οδηγού αλλά και στο τιμόνιι και εκμηδενίζει με αυτό την περίπτωση να ήταν άλλος ο οδηγός του μοιραίου τζιπ.
Ένα στοιχείο που θα συζητηθεί είναι ο εντοπισμός γενετικού υλικού της Φρόσω Κυριάκου στο πλαϊνό κολωνάκι της πόρτας του οδηγού, όμως, δείγμα δεν βρέθηκε ούτε στο τιμόνι ούτε στο προσκέφαλο του οδηγού.
froso.jpg
 Η Μίνα Αρνούτη μετά από δυο μήνες στην Εντατική περιέγραψε πιο αναλυτικά τις στιγμές μέχρι και το βαρύ τραυματισμό της.
mina2.jpg
Κάθισε στην θέση πίσω από τον συνοδηγό. Συνοδηγός ήταν η Φρόσω Κυριακού και οδηγός ο Παντελής Παντελίδης. Κατάλαβε ότι ο οδηγός ήταν σε θέση να οδηγεί και δεν της έδωσε την εντύπωση ανθρώπου που να μην έχει την δυνατότητα του έλεγχου του οχήματος.
Κατά τη διάρκεια της διαδρομής αντιλήφθηκε ότι είχε αυξήσει ταχύτητα ο οδηγός και τον παρότρυνε να μειώσει την ταχύτητα του. Φόρεσε αμέσως τη ζώνη. Ο οδηγός όμως δεν μείωσε την ταχύτητα του αλλά ένιωσε οτι η ταχύτητα αυξήθηκε.
Στη συνέχεια κατάλαβε ότι χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος και μετά δεν θυμάται κάτι άλλο. Ξύπνησε μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στην ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.
Πηγή: star.gr
Share on Google Plus

About femalevoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.