Κεφτεδακια με πουρε πατατας και ταραμα


Εύκολο, απλό και νόστιμο φαγητό που θα σας λύσει τα χέρια και θα σας χορτάσει!

Υλικά:

2 φακέλοι Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ
600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) νερό
200 γρ.(1 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο
120 γρ. κρεμμυδάκι φρέσκο
3 σκελίδες σκόρδο
300 γρ. σπανάκι κατεψυγμένο
80 γρ. λεμόνι
140 γρ. άσπρος ταραμάς
Πιπέρι

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζετε το φρέσκο κρεμμυδάκι σε 100 γρ. ελαιόλαδο, το σκόρδο και το σπανάκι και προσθέτετε το πιπέρι. Προσθέτετε στο νερό, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το λεμόνι και τον ταραμά. Μόλις πάρουν βράση, προσθέτετε τον πουρέ και μετά το μίγμα με το σπανάκι. Πλάθετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

sintages-jotis.gr
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου