ΈΛΕΝΑ ΣΑΛΙΓΚΑΡΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΝΟΗ

Η Χριστιάνα είναι μια νέα και φιλόδοξη φωτογράφος. Η ζωή της αλλάζει όταν γνωρίζει τον Ηλία και τον Σταύρο. Οι δύο άνδρες, φίλοι από τα παιδικά τους χρόνια, γοητεύονται από την αυθεντικότητά της. Ο Ηλίας την πολιορκεί σθεναρά μέχρι που καταφέρνει να την κερδίσει, ενώ ο Σταύρος πνίγει όσα συναισθήματα γέννησε η γνωριμία του μαζί της. Μια σειρά από απροσδόκητα γεγονότα κλονίζει τις ισορροπίες και όσα θεωρούν δεδομένα. Οι ήρωες αποζητούν τη λύτρωση πέρα από τη γέφυρα. Μια γέφυρα που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον.
Η Έλενα Σαλιγκάρα γεννήθηκε το 1984 και ζει στη Λάρισα. Είναι απόφοιτη Πληροφορικής και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα. Αποτελεί μέρος της συντακτική ομάδας του www.anapnoes.gr ενώ κείμενά της έχουν φιλοξενηθεί σε πολλά λογοτεχνικά site. Το μυθιστόρημα «Πέρα από τη γέφυρα»
είναι το πρώτο της βιβλίο και θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τις εκδόσεις Πνοή.
Παρουσίαση Λάρισας 8/10/2016 στην αίθουσα ΟΥΗΛ στις 18:00 μμ με ομιλήτριες την Βασιλική Παπαθανασίου την Ιωάννα Γκανέτσα και την Θεοδώρα Μουκουλη
Share on Google Plus

About Βασιλική Ευαγγέλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.