Ημερίδα για τη διατροφή και την υγεία στο Μύλο και βιβλιοπαρουσιαση

Η συγγραφέας Ιωάννα Λάκα σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, παρουσιάζει το νέο της βιβλίο με τίτλο “Ημερολόγιο Διατροφής - Ευεξίας” από εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ, στο αμφιθέατρο του Μύλου του Παπά (2ος όροφος), την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου στις 21.00 μ.μ.
Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα τη διατροφή και την υγεία.
Ο διευθυντής της Παθολογικής κλινικής του Γ.Ν.Λ. Κωνσταντίνος Καραμήτσος, ο καρδιολόγος    Χαράλαμπος Παρίσης, ο ψυχολόγος Δημοσθένης Αναγνώστου και η διατροφολόγος Κωνσταντίνα Πλατσά, θα μιλήσουν και θα ενημερώσουν το κοινό για θέματα υγείας και διατροφής.
Ένα κλασικό ημερολόγιο γίνεται «Ημερολόγιο Διατροφής και Ευεξίας» από τη συγγραφέα Ιωάννα Λάκα, η οποία συνεχίζει με επιτυχία ένα καινούριο εγχείρημα.
Η συγγραφέας του «Σταμάτα να τρως», προτείνει αυτή τη φορά οι διατροφικές συνήθειες να καταγράφονται σε ημερήσια βάση σε ημερολόγιο μέσα από μια μυθιστορηματική πλοκή.
Γίνεται το κλειδί της επιτυχίας για ένα σωστό πρόγραμμα αδυνατίσματος.
Share on Google Plus

About Βασιλική Ευαγγέλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.