Καλο φενγκ σουι στο υπνοδωματιο. Τι πρεπει να κανετε!


Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει θετική ενέργεια στο δωμάτιο σας, ώστε να απολαμβάνετε ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας. Με λίγη προσοχή στους κανόνες του φενγκ σούι θα τα καταφέρετε!
  
1ος κανόνας: Τα αντικείμενα σε ζεύγη δημιουργούν αρμονία.

Όταν διακοσμείτε ένα δωμάτιο, συνήθως επιλέγετε δύο όμοια αντικείμενα, ιδίως όταν πρόκειται για έπιπλα. Το φενγκ σούι ακολουθεί την ίδια αρχή, υποστηρίζοντας ότι δημιουργεί αρμονία στο r xant. Φροντίστε το κρεβάτι σας να έχει καλό στρώμα με σταθερό κεφαλάρι και τα σεντόνια να είναι καλής ποιότητας.


2ος κανόνας: Βγάλτε την τηλεόραση από το υπνοδωμάτιο.

Στα σημερινά σπίτια είναι το πλέον σύνηθες να βλέπουμε τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο. Ωστόσο αυτή η συνήθεια ενδέχεται να είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο για την καλή ροή ενέργειας. ; Η τηλεόραση δημιουργεί υψηλά ηλεκτρομαγνητικά πεδία που είναι επικίνδυνα για την υγεία και συγχρόνως πυροδοτεί το εργασιακό στρες που εισβάλλει στον προσωπικό σας χώρο. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ανασταλτικά για τη σχέση ενός ζευγαριού, κλέβοντας πολύτιμο προσωπικό χρόνο.


3ος κανόνας: Καλή ποιότητα αέρα.

Μια από τις κυριότερες αρχές του φενγκ σούι είναι η φροντίδα για την ποιότητα του αέρα στην κρεβατοκάμαρα. Αν ο αέρας δεν είναι καλός, δεν μπορείτε να αντιληφθείτε την καλή ενέργεια που δημιουργεί το φενγκ σούι. Τους καλοκαιρινούς μήνες ανοίγετε καθημερινά τα παράθυρα για να υπάρχει άφθονη ροή αέρα στο δωμάτιο. Τους χειμερινούς μήνες, αν δεν μπορείτε να αερίζετε καθημερινά, χρησιμοποιήστε κάποια συσκευή καθαρισμού για να έχει το υπνοδωμάτιο φρέσκο αέρα και άφθονο οξυγόνο.


4ος κανόνας:  Βάλτε τάξη στο χάος.

Οι μαμάδες με πολλές υποχρεώσεις αμελούν κάποιες φορές το συμμάζεμα του δικού τους δωματίου, ειδικά αν έχουν ξοδέψει ώρες για να καθαρίσουν και να τακτοποιήσουν τα δωμάτια των παιδιών τους. «Ένα ακατάστατο υπνοδωμάτιο συμβολίζει ότι οι δουλειές δεν έχουν τελειώσει και κρατά τον εγκέφαλο σε κατάσταση στρες», υποστηρίζει η Barret. Είναι εύκολο να πέσουμε στην παγίδα του ακατάστατου δωματίου που ποτέ δεν προλαβαίνουμε να συμμαζέψουμε, αυτό όμως διαταράσσει τον ύπνο και δημιουργεί άγχος. Τηρήστε ένα καθορισμένο πρόγραμμα καθαριότητας της κρεβατοκάμαρας, για να έχετε έναν ήρεμο χώρο που βοηθά την ξεκούραση και την ευεξία.5ος κανόνας: Προτιμήστε ουδέτερες αποχρώσεις.

Για τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας, επιλέξτε ουδέτερα χρώματα που συμβάλλουν στην καλή ροή της ενέργειας. Η καλύτερη χρωματική επιλογή είναι οι απαλοί, γήινοι τόνοι που ξεκινούν από το λευκό του πάγου και φτάνουν ως το βαθύ σοκολατί. Έχοντας εξασφαλίσει την αρμονική ροή της ενέργειας στο υπνοδωμάτιο, θα διαπιστώσετε ότι θα κοιμάστε καλύτερα, θα έχετε λιγότερο άγχος και θα είστε πιο ήρεμη.


Δοκιμάστε το...και θα δείτε να αλλάζουν πολλά στην καθημερινότητά σας!

epithimies.gr
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.