Παρουσιάζεται το βιβλίο του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΟΥΒΕ «Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια»

Το βιβλίο του Χρήστου Τούβε «Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 20.30 στο Βιβλιοπωλείο «γραμμή» στη Λάρισα. «Μια στιγμή αρκεί, για ν’ αλλάξεις τον κόσμο που αγναντεύεις». Αυτή είναι η θεωρία του Συγγραφέα Χρήστου Τούβε που την περνάει μέσα στο βιβλίο του με τίτλο «Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια».

Που: Βιβλιοπωλείο «γραμμή» Ολύμπου 25 – Λάρισα
Πότε: Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016
Ώρα: 20:30

Περίληψη βιβλίου
Σε μία αλάνα της Σικελίας, ένα νεαρό παιδί, ο Ροντρίγκο Παλάσιο, δείχνει να έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία στον κύριο Φράντσε ή αλλιώς στον σοφό παππού της γειτονιάς του, που τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί.

Μέρα με τη μέρα, ο κύριος Φράντσε μαθαίνει στον Ροντρίγκο, με την μορφή μικρών διηγήσεων και ιστοριών, το νόημα της ζωής. Η επιρροή του είναι τόσο μεγάλη, που τελικά ο Ροντρίγκο καταλήγει ακόμα και στα βαθιά γεράματα να τον σκέφτεται έντονα, ξεκινώντας την συγγραφή ενός βιβλίου με τίτλο “Της Ζωής Τα Παράξενα Παιχνίδια”, για να τηρήσει την υπόσχεση που του έδωσε κάποτε.

Ο Ροντρίγκο μεγαλώνοντας, γίνεται ένας πολύ γνωστός συγγραφέας, μόνο που αθετεί την υπόσχεσή του να γράψει το βιβλίο. Η αρρώστια χτυπάει την πόρτα του συγγραφέα μας και καλείται μέσα σ’ ένα βράδυ, δίπλα στο τζάκι, να προλάβει ν’αποδώσει φόρο τιμής στον παππού Φράντσε. Είναι τόσο συναισθηματικός αυτό το βράδυ, που οι αναδρομές του στον παρελθόν δεν έχουν καμία συνοχή. Θα τα καταφέρει;

Βιογραφικό
O Χρήστος Τούβε κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Έχει γεννηθεί στις 30 Απριλίου του 1983 στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είναι κάτοχος πτυχίων Λογιστικής, Management και μεταπτυχιακού διπλώματος MBA Διοίκησης Επιχειρήσεων. Είναι συγγραφέας και στιχουργός.

Δείτε εδώ την επίσημη σελίδα του Συγγραφέα Χρήστου Τούβε. http://www.xristostouve.gr/
και τη σελίδα του στο facebook https://www.facebook.com/www.xristostouve.gr/
Share on Google Plus

About Βασιλική Ευαγγέλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.