Παρουσιάζεται το νέο ...επικίνδυνο μυθιστόρημα του Χρήστου Τερζιδη

Για τολμηρούς αναγνώστες...
Παρουσιάζεται το νέο... επικίνδυνο μυθιστόρημα του Χρήστου Τερζίδη
Το νέο... επικίνδυνο μυθιστόρημα του Χρήστου Τερζίδη, “FRANKLIN killer on the road” από τις εκδόσεις ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ, παρουσιάζεται στη Λάρισα, στη γκαλερί Μαριλού (Μιαούλη 19), την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 20.00. Συντονίζει η Αναστασία Κορινθίου, προλογίζει η Βασιλική Παπαθανασίου, συνομιλεί με τον συγγραφέα ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννακόπουλος.
Στο τέταρτο και πιο σκοτεινό του μυθιστόρημα, ο Χρήστος Τερζίδης ταξιδεύει μαζί με τους ήρωές του στην αχανή και επικίνδυνη Αμερικάνικη ήπειρο.
Ο Φράνκλιν είναι ένας serial killer, ο οποίος έχει δράσει σε όλη σχεδόν την επικράτεια της Αμερικής, αφήνοντας πίσω του είκοσι δύο θύματα σε συνολικά δεκαπέντε χτυπήματα.
Η δράση του είναι τυφλή. Χτυπάει σε διαφορετικές πολιτείες και η δολοφονική του μανία δεν έχει συγκεκριμένο άξονα.
Τα εγκλήματά του συνδέονται μόνο από δύο στοιχεία. Το όπλο του εγκλήματος και ένα νόμισμα των 50 cent που απεικονίζει τον πρόεδρο Ρούζβελτ και αφήνει στην παλάμη των θυμάτων του.
Η δράση του Φράνκλιν σταμάτησε απότομα κάποια χρόνια πριν, χωρίς κανένας να γνωρίζει ή καλύτερα να υποψιάζεται, αν ο δολοφόνος αποφάσισε να αποσυρθεί, αν πέθανε ή αν απλώς βρίσκεται σε κάποιος είδος ανάπαυλας...
Ο Τζιμ και ο Τζακ είναι δημοσιογράφοι στο αστυνομικό ρεπορτάζ της New York Post. Πιστεύουν ότι βγαίνοντας στον δρόμο και ταξιδεύοντας από πολιτεία σε πολιτεία, ακολουθώντας τα εγκλήματα του Φράνκλιν, θα μπορέσουν να εξιχνιάσουν το μυστήριο της ταυτότητας και της εξαφάνισης. Αυτή η επιτυχία ελπίζουν ότι θα τους βοηθήσει να ξεκολλήσουν από τη θλιβερή ζωή τους που φαίνεται ότι βρίσκεται βαλτωμένη στους βρώμικους δρόμους της Νέας Υόρκης.
Η διαπίστωση ότι κάποιος ή κάποιοι τους παρακολουθούν και ότι η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο, κάνει την λύση του μυστηρίου του Φράνκλιν επιτακτική ανάγκη και απαραίτητη για την επιβίωσή τους.
Μια βουτιά για τολμηρούς αναγνώστες, στο σκοτεινό κόσμο που περιγράφει ο Χρήστος Τερζίδης μέσα σε μια noir ατμόσφαιρα. Ένα αστυνομικό ψυχολογικό θρίλερ το οποίο αγγίζει τα ταμπού θέματα που κρύβονται στην σκοτεινή πλευρά όλων μας.
Share on Google Plus

About Statusvoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.