Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για τα extension βλεφαρίδων ;

Οι extension βλεφαρίδων είναι ότι πιο ωραίο έχουν βγάλει στο μακιγιάζ. Είστε πάντα βαμμένες χωρίς να έχετε βαφτεί και έχετε ένα σούπερ μακιγιάζ όπως οι σταρ. Κάνουν όμως τα extension για όλες... Αυτές και άλλες απορίες σας λύνουμε παρακάτω με την βοήθεια των beauty editor.

1. Ποιες γυναίκες μπορούν να βάλουν extensions βλεφαρίδων; Όλες οι γυναίκες μπορούν να νιώσουν πιο όμορφες τοποθετώντας extensions στις βλεφαρίδες τους. Οι γυναίκες στις οποίες δεν επιτρέπεται να γίνει αυτή τη τεχνική είναι εκείνες που οι βλεφαρίδες τους δεν είναι σε καλή κατάσταση, έχουν κάποια στιγμή στη ζωή τους αλλεργική αντίδραση σε κόλλα, έχουν κάποια δερματική πάθηση στην περιοχή των ματιών και φυσικά σε κορίτσια ηλικίας κάτω των 18 ετών είναι απαραίτητη η επίβλεψη από τον γονιό καθ΄όλη τη διάρκεια της τοποθέτησης.

2. Πώς γίνεται η διαδικασία και πόσο διαρκεί; Τοποθετούμε πάνω σε μία φυσική βλεφαρίδα, με ειδική κόλλα επιπλέον τριχούλες extensions. Aπό 2-3 ως και 6, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε να πετύχουμε.

3. Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα; Διαρκεί από 3 εως 4 εβδομάδες σίγουρα και γίνεται συντήρηση, καθώς όταν πέσουν οι μισές, επανατοποθετούμε μετά τον αριθμό των extensions που έπεσαν.

4. Καταστρέφεται η αληθινή μας βλεφαρίδα με τα extensions; Τι μπορούμε να κάνουμε για να μην υποστεί φθορά; Δεν υπάρχει κίνδυνος να καταστραφούν οι βλεφαρίδες παρά μόνο αν γίνει λάθος τοποθέτηση. Αυτό λοιπόν εξαρτάται μόνο από την επιλογή της ειδικού και του χώρου. Επειδή οι βλεφαρίδες μας είναι πολύτιμες, με μεγάλη προσοχή επιλέγουμε μια έμπειρη ειδικό που έχει τη γνώση αλλά και τα καλύτερα ποιοτικά υλικά για να κάνουμε extensions στις βλεφαρίδες μας.

5. Πρέπει να κάνουμε διαλείμματα ή μπορούμε να έχουμε extensions 12 μήνες το χρόνο; Όχι, μπορούμε να έχουμε extensions στις βλεφαρίδες μας όλο τον χρόνο, αρκεί να γίνει σωστή τοποθέτηση. Κι αυτό γιατί αν το extension τοποθετηθεί σωστά, τότε η φυσική μας βλεφαρίδα μπορεί να αναπνεύσει και ν΄αναπτυχθεί χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

6. Ποιο είναι το πιο μοδάτο στιλ στις βλεφαρίδες; Οι βλεφαρίδες με μεγάλη πυκνότητα τύπου Kardashian είναι η τελευταία τάση στις βλεφαρίδες.

7. Για το καλοκαίρι προτείνετε άλλο στιλ κι άλλο για τον χειμώνα; Δεν υπάρχει εποχικότητα στο στιλ. Αλλά σίγουρα το καλοκαίρι που θέλουμε να μην κάνουμε πολύ μακιγιάζ και να φαινόμαστε φυσικά περιποιημένες από το πρωί ως το βράδυ, είναι πολύ πρακτική λύση κι έτσι πάρα πολλές γυναίκες επιλέγουν να τοποθετήσουν extensions στις βλεφαρίδες. Είναι όμορφες, δεν χρησιμοποιούν καθόλου μάσκαρα, ανοίγει το βλέμμα.

8. Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος, ώστε να μην φαίνονται σαν ψεύτικες; Αυτό εξαρτάται από το μήκος, το πάχος και την καμπυλότητα των δικών μας φυσικών βλεφαρίδων. Το σωστό είναι να υπάρχει αρμονία μεταξύ των φυσικών και των extensions.

9. Πως αφαιρούνται τα extensions; Τα extensions πρέπει πάντα να τα αφαιρεί ο ειδικός που έχει τη γνώση και τα σωστά υλικά, ώστε να μην φθαρούν οι φυσικές βλεφαρίδες. Γιατί τα extensions δεν είναι οι γνωστές μας ψεύτικες βλεφαρίδες που τις αφαιρούμε με τα δάχτυλα. Χρειάζεται προσοχή κι εμπειρία.
Πηγή:womannow.gr
Share on Google Plus

About Βασιλική Ευαγγέλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.