Σάββατο 03/12: Η Κάκια Ξύδη παρουσιάσει το νέο της βιβλίο «Φυσάει» στη Λάρισα

Η συγγραφέας Κάκια Ξύδη θα γιορτάσει τα έξι χρόνια της συγγραφικής της πορείας και θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο «Φυσάει» στη Λάρισα προσκεκλημένη από το femalevoice.gr

Το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00.
Την Αίθουσα του Female Club «Σπίτι των Μουσών» (Μιαούλη 17 τηλ. 2410 551616), η συγγραφέας Κάκια Ξύδη διάλεξε για να γιορτάσει τα έξι χρόνια της συγγραφικής της πορείας και να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο «Φυσάει» που κυκλοφορεί από τι εκδόσεις Πνοή.
Για την συγγραφέα, το έργο της και το βιβλίο της θα μιλήσουν: η Ιωάννα Γκανέτσα, συγγραφέας, η Μαρία Χριστοδούλου, φιλόλογος-αρχισυντάκτρια femalevoice.gr και η Βασιλική Παπαθανασίου, εκπαιδευτικός-συντάκτρια femalevoice.gr.

Το «Φυσάει» δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο. Είναι ένας συγκερασμός ποίησης και πεζού λόγου δομημένο ως ένα σπονδυλωτό μυθιστόρημα. Συγκριμένα πρόκειται για μια σειρά διηγημάτων που διαβάζονται αυτοτελώς, αλλά δεν σας το συνιστώ. Πρέπει να τα διαβάσετε με τη σειρά γιατί είναι αλληλένδετα και αποτελούν μέρος της ίδιας ιστορίας. Μιας ιστορίας που έχει απομονώσει μικρές, ίσως καθημερινές, στιγμές και τις έχει μεγεθύνει, τις έχει φωτίσει, για να μας δώσει σε κάθε νέο κεφάλαιο την συνέχεια της υπόθεσης που εκτυλίσσεται. Είναι ένα βιβλίο που μοιράζεται τα χαρακτηριστικά ενός μυθιστορήματος και κρατάει την πρωτοτυπία των διηγημάτων και της ποίησης που διαδέχονται το ένα το άλλο.
Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.