Στις 19 και 20 Νοεμβρίου πρώτη διημερίδα ΕΥ ΕΣΤΩ

Αξιότιμε κύριοι
Η επιστημονική ομάδα ΕΥ ΕΥΣΤΩ με ιδιαίτερη τιμή και χαρά σας προσκαλεί στη πρώτη διημερίδα που οργανώνει το Σαββατο 19 Νοεμβρίου και τη Κυριακή 20 Νοεμβρίου.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό το Σάββατο κατά τις ώρες 18.00 με 21.00. στο διαχρονικό μουσείο Λάρισας.  Η θεματολογία των διαλέξεων είναι η παρακάτω:
Α) Η συστημική αντίληψη του ανθρώπου επηρεάζει τη θεραπευτική τέχνη, με εισηγητές  τη κ. Ρωξάνα Αγκαρίτσι, MD, MSc. Γαστρεντερολόγος – Ομοιοπαθητικός, τον κ. Πέτρο Σταυράκη ΜSc Φαρμακοποιο, και τη Γεωργία Κατσογριδάκη MSc Διαιτολόγο – Διατροφολόγο.
Β) Ο ιατρός υπερασπιζόμενος την υπέρτατη αξία, την ιερότητα της ανθρώπινης ζωής κατά το Ιπποκρατικό πρότυπο και τον Χριστιανισμό, με εισηγητή τον κ. Σεραφείμ Καστανάκη,  MD, PhD, DDG, Καθηγητή Ιατρικής, Α.Β.Ι Χανιά, Κρήτη.
Γ)  Ιπποκρατική Ολιστική Φυτοιαματική με εισηγητή τον κ. Σαμαρίδη Νικόλαο MSc ερευνητής, Γεωπόνος ΑΠΘ
Δ)  Διατροφή και εγκέφαλος:  Περίμετροι και ορίζοντες από τον Ιπποκράτη στην σύγχρονη θεραπευτική, με εισηγήτρια την Σοφία Τσαλουχίδου ΜD, MSc Φαρμακοποιός, ερευνήτρια νευροψυχιατρικής.

Η διημερίδα περιλαμβάνει επίσης δυο workshop
Το whorkshop έχει ως θεματολογία «Ομοιοπαθητικό φαρμακείο πρώτων βοηθειών & gemmotherapy», και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Νοεμβρίου, κατά τις ώρες 15.00-17.00 στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ Δήμητρα με εισηγητές τη κ. Ρωξάνα Αγκαρίτσι, Γαστρεντερολόγο – Ομοιοπαθητικό και τον κ. Πέτρο Σταυράκη, Φαρμακοποιό και θα απευθύνεται σε ειδικούς, φαρμακοποιούς και ιατρούς.
Το δεύτερο workshop έχει ως θέμα «Αλκαλική Διατροφή & Ιπποκράτειος Διατροφή & Φυτοιαματική με εισηγητές τον κ. Σαμαρίδη και την κ. Κατσογριδάκη
Το ΕΥ ΕΥΣΤΩ είναι μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που στοχεύει μεταξύ άλλων στη μέσω σεμιναριακού τύπου ιατρική εκπαίδευση από τον Ιπποκράττη στην Κβαντική θεραπευτική με πρόθεση να γεφυρώσει την απόσταση μεταξύ κλασσικής ιατρικής και αλλοπαθητικής ιατρικής.
Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για μας, να μας  στηρίξετε στην πρώτη μας συνεδριακή παρουσία.

Εκ μέρους των ιδρυτών του ΕΥ ΕΥΣΤΩ
Ρωξάνα Αγκαρίτσι ΜD, Γαστρεντερολόγος – Ομοιοπαθητικός
Γεωργία Κατσογριδάκη Μ.SC., Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Πέτρος Σταυράκης, Φαρμακοποιός


Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.