ΡΟΞΥ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ

Οι εκδόσεις ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ (Εκδοτικός Ομιλος ΝΙΚΗ) παρουσιάζουν το πιο πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι με πρωταγωνίστρια την μικρή αδέσποτη σκυλίτσα ΡΟΞΥ.
Οι συγγραφείς Αρτέμης Σαμοθράκης και Αλέξανδρος Κατσάρης μας συστήνουν με την μικρή Βασιλική , τον πονηρό πράσινο καλικάτζαρο και ζητούν την βοήθεια μας σε μια μαγική περιπλάνηση στο χωριό του Αι Βασίλη!
Μια ειδική αποστολή γεμάτη μυστήριο , περιπέτεια  και ελπίδα σε περιμένει να γίνεις πέρα από αναγνώστης της και σύμμαχος σε μια προσπάθεια να βρούμε όλοι αυτές τις γιορτές την μαγεία  μέσα σε ένα γράμμα αγάπης!
Ο εικονογράφος Γιάννης Τσιβγούλης και ο φωτογράφος Peter Tamas «έντυσαν» με εικόνες το πιο διαδραστικό βιβλίο των φετινών Χριστουγέννων!
Ένα μαγικό επιστολόχαρτο με την πατούσα της Ρόξυ  θα δίνεται σαν δώρο σε όλους τους μικρούς και μεγάλους που θα αγοράσουν το παραμύθι της με σκοπό να εκπληρωθούν  αναγνωστικά τους όνειρα και επιθυμίες , ενώ σε κάθε πόλη που θα ταξιδέψει η μικρή Ρόξυ για την παρουσίαση του , θα χαρίζει τροφή στους αδέσποτους φίλους της!

Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.