Λαχταριστα φιλετακια με μουσταρδα και κρεμα (Λιγηρ)


     
Υλικάια 4 άτομα):

500 γραμ. μοσχαρίσια πλάτη κομμένη σε φιλετάκια
2 σαλότ ψιλοκομμένα η φρέσκα κρεμμυδάκια
ελαιόλαδο
χοντρό αλάτι
μείγμα από πιπέρια
μισό ποτήρι κουαντρώ
2 κουτ. του γλυκού μουστάρδα
3 κ.σ κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι καφέ λευκό κρασί
σιρόπι από βαλσάμικο
 
Διαδικασία:

1. Αλείφετε τα φιλετάκια με χονδρό αλάτι και μείγμα από πιπέρια. Και τα αφήνετε να μαριναριστούν.

2. Σ ένα τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και αφήνετε να ζεσταθεί. Ρίχνετε στο τηγάνι τα μαριναρισμένα φιλετάκια και προσθέτετε τα σαλότ, το couintreau, τη μουστάρδα και την κρέμα γάλακτος. Αφήνετε για λίγο να ψηθούν και τα σερβίρετε σε πιάτο.

3. Στο τηγάνι με τη σάλτσα, προσθέτετε το λευκό κρασί, ανακατεύετε, αφήνετε να δέσουν και περιχύνετε με τη σάλτσα τα φιλέτα.

4. Προσθέτετε από πάνω το σιρόπι βαλσάμικου.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!

eliasmamalakis.gr
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου