Λαχταριστα μπουρεκακια πιτσας!


Για τα μπουρεκάκια πίτσας θα χρειαστείτε:  

1 κουτί ‏έτοιμη ζύμη πίτσας (pillsburry)
40 ‏φέτες πεπερόνι
10 ‏φέτες τυριού μοτσαρέλα
2 κ.σ. βούτυρο ‏
1/2 κ.γ. ‏σκόρδο σε σκόνη
1/2 κ.γ. ‏ξερός μαϊντανός ‏(προαιρετικά) κέτσαπ ως σος

Εκτέλεση  

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 230 C. Απλώνετε τη ζύμη πίτσας σε ταψί που έχετε αλείψει με λάδι και την κόβετε σε 10 ίσα κομμάτια σε σχήμα παραλληλόγραμμου.
Τοποθετείτε 4 φέτες πεπερόνι σε κάθε κομμάτι ζύμης και μια φέτα (τυλιγμένη σε ρόλο) μοτσαρέλας. Τυλίγετε το κάθε μπουρεκάκι ώστε να μην εξέχει το τυρί.
Λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το σκόρδο και το μαϊντανό σε σκόνη και αλείφετε το κάθε μπουρεκάκι.
Ψήνετε για 10-12 λεπτά μέχρι να πάρουν ένα χρυσό χρώμα.


 Απολαύστε τα ζεστά και συνοδεύστε με κέτσαπ ή την αγαπημένη σας σος.

foodmaniacs.gr
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου