«Αν μπορεις να το ονειρευτεις, μπορεις και να το κανεις»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει ρίξει μεγάλο βάρος στην προσπάθεια για την ανάδειξη ποδοσφαιρικών ταλέντων, τα οποία στο μέλλον ίσως  στελεχώσουν την πρώτη ομάδα της και θα λάμψουν στα ελληνικά γήπεδα.
Αρκετά  παιδιά μετακόμισαν στην Λάρισα μακριά από την οικογένεια πάνε σχολείο  και κυνηγάνε  το όνειρο τους  στην ΑΕΛ. Πρόκειται για τους: Αναγνώστη Άγγελο από τα Φάρσαλα, Γεωργακόπουλο Κωνσταντίνο από Πύργο Ηλείας ,  Δερμιτζάκη  Ανδρέα από το Βόλο ,Καλύβα Ιωάννη από Ελασσόνα , Κουτογλίδη Απόστολο από Σέρρες , Κυρίτση Θάνο και ο  αδερφός του Κυρίτσης Ιωάννης , Μορφάκης Κων/νος από το Λεοντάρι Καρδίτσας,  Ναλμπάντης Ιωάννης από Γερμανία , Τζέκα Χρήστος από το Βόλο  και ανήκουν στην ομάδα  Κ-20 που αγωνίζεται στο αντίστοιχο πρωτάθλημα υποδομής της Super League. Προπονητής της ομάδας είναι ο Μίλτος Ζιάκας  ενώ ο κ.  Ηλίας Σελιώνης Μάνατζερ όλων των τμημάτων υποδομής καθώς και των Ακαδημιών της ΑΕΛ , βρίσκεται καθημερινά δίπλα τους  για ότι χρειαστούν 
Το femalevoice.gr  τους συνάντησε στα ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΑΝΤΙΑ όπου ο ιδιοκτήτης Βαγγέλης Μόρας  τους προσφέρει  δωρεάν   καθημερινά   δυο γεύματα αφού ζούνε μόνοι τους  στη Λάρισα και Ο Γιάννης ο Θάνος ο Κωνσταντίνος και Χρήστος  απάντησαν  στις ερωτήσεις μας.


1.       Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θυσιάζει αρκετά πράγματα στη ζωή του. Υπάρχει κάτι που ζηλεύεις σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας σου;

2.       Πώς είναι η καθημερινότητά σου και τί οφείλει να προσέχει ένα παιδί της ηλικίας σου;
3.      Αποκάλυψέ μας μια συμβουλή του που έχεις συνέχεια στο μυαλό σου;
4.      Ήταν θετικοί ή αρνητικοί οι γονείς στο να ασχοληθείς επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο; Εσύ πως κατάφερες να «συνδυάσεις » ποδόσφαιρο και σχολείο;
5.       Τι χρειάζεται να κάνει ένα παιδί για ανέβει από την U20 στην πρώτη ομάδα;

6.        Προσωπικοί στόχοι και όνειρα;

ΘΑΝΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ :
Δεν ζηλεύω τίποτα,μου αρέσει απόλυτα ο τρόπος ζωής των ποδοσφαιριστών γι αυτό εξάλλου έχω κάνει αυτή την επιλογή καθημερινότητα μου είναι δύσκολη γιατί οι προπονήσεις σε συνδυασμό με τις απαιτήσεις του σχολείου καθιστούν ένα πολύ πιεστικό πρόγραμμα με ελάχιστο ελεύθερο χρόνο.
Ένα παιδί της ηλικίας μου οφείλει να προσέχει να είναι χαμηλών τόνων και προσηλωμένοι στους στόχους του
Μία χρήσιμη συμβουλή που μού έδωσε ο πατέρας μου είναι να είμαι πάντα ο εαυτός μου .
Ο πατέρας μου ήταν θετικός και η μητέρα μου αρνητική διότι είναι φιλόλογος και θέλει να δώσω μεγαλύτερη βάση στο σχολείο .Πιστεύω πως όλοι μπορούν να συνδυάσουν αυτά τα δύο απλά έχοντας πρόγραμμα και όντας αποφασισμένοι, αυτά έχω ως αρχή και συνεχίζω να προσπαθώ να τα συνδυάζω. Το σημαντικότερο πιστεύω πως είναι η δουλειά, ή υπομονή και η επιμονή.
Όνειρο μου είναι να παίξω όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη μεγάλη ομάδα Προσωπικός μου στόχος είναι να συνδυάσω την επιτυχία στο ποδόσφαιρο με μία καλή απόδοση στις πανελλαδικές εξετάσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ:
Δεν ζηλεύω κάτι ,νιώθω τυχερός που  μπορώ να συνδυάζω ποδόσφαιρο με το σχολείο .Το πρωί πηγαίνω στο σχολείο και το απόγευμα έχω πρροπόνη προσέχω την διατροφή μου και θέλω  να εξελιχτώ μέσα από την δουλειά  και την σοβαρότητα στην προπόνηση.
Δεν ξεχνώ την συμβουλή των γονιών μου να είμαι προσγειωμένος και να αποφύγω τις καταχρήσεις .
Η μητέρα μου ήταν αρνητική γιατί ήθελε να δώσω βαρύτητα στο σχολείο ο πατέρας μου  βέβαια  είναι θετικός γιατί πιστεύει πως θα  έχω εξέλιξη . Είναι δύσκολο να συνδυάσω διάβασμα και ποδόσφαιρο δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά προσπαθώ.
Για να ανέβει ένα παιδί από την U20 στην αντρική ομάδα πρωταρχικό λόγο παίζει η πολύ δουλειά και συγκέντρωση στο στόχο χωρίς να επηρεάζεται από τους  γύρω .
Προσωπικός μου στόχος και μεγάλο όνειρο να παίξω στην αντρική ομάδα της ΑΕΛ .

ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ:
Αν ζηλεύω κάτι είναι οι στιγμές  μακριά από τους δικούς μου , οι γιορτές   οι καλοκαιρινές διακοπές ο περιορισμένος ελεύθερος χρόνος  και το αυστηρό πρόγραμμα , όμως κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω .
Καθημερινά έχω το πρωί σχολείο το απόγευμα προπόνηση διάβασμα . Προσπαθώ να ξεκουράζομαι να κάνω καλή διατροφή και να έχω καθημερινά την ευθύνη  εαυτού μου αφού ζω αρκετά μακριά από την οικογένεια
Αυτό που έχω πάντα στο μυαλό μου σαν συμβουλή είναι πως όλα μπορούν να συμβούν και ποτέ μη λες ποτέ .
Οι γονείς μου είναι χαρούμενοι που κάνω το όνειρο μου πραγματικότητα στεναχώριουνται που είμαι μακριά όμως με στηρίζουν  πάντα .
Ταλέντο ,θέληση ,φυσικά τύχη  και πολύ δουλειά που καμία φορά ξεπερνάει το ταλέντο  μπορεί ένα παΐδι να τα καταφέρει να περάσει από την u20 αντρική ομάδα .
Όνειρο μου η Εθνική αντρών και η συμμετοχή σε ευρωπαϊκά παιχνίδια με την ΑΕΛ .

ΜΟΡΦΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Είμαι ευχαριστημένος με αυτά που δίνει το ποδόσφαιρο έτσι δεν  ζηλεύω  τίποτα .
Η καθημερινότητα μου μοιράζεται στο σχολείο προπονήσεις και διάβασμα .
Αυτό που προσπαθώ καθημερινά  είναι να μη ξεφεύγω από το στόχο μου .
Οι γονείς μου ήταν διστακτικοί  στο να έρθω μόνος εδώ αλλά τελικά το δέχτηκαν γιατί μου έχουν εμπιστοσύνη και ξέρουν πως θα τα καταφέρω .
Για να τα καταφέρει ένα παιδί και να ανέβει από την ομάδα υποδομής στην αντρική πρέπει να είναι φιλόδοξος να μην απογοητεύεται να δουλεύει σκληρά και να πιστεύει στον εαυτό του
Στόχος αλλά και μεγάλο όνειρο να είμαι στην αντρική ομάδα να καθιερωθώ και να αναδειχτώ .

ΤΖΕΚΑ ΧΡΗΣΤΟΣ
Θυσιάζω πολλά είμαι όμως χαρούμενος δεν ζηλεύω γιατί έτσι μόνο θα πετύχω τον στόχο μου να γίνω επαγγελματίας στην ΑΕΛ.
Σταμάτησα το σχολείο νωρίς ήθελα να δουλέψω και να γίνω επαγγελματίας  ποδοσφαιριστής,  έτσι το πρωί πάω γυμναστήριο η κάνω ατομική προπόνηση και το  προπόνηση με την ομάδα .Προσέχω την διατροφή μου, τις παρέες μου,  δεν ξενυχτώ  και μένω προσγειωμένος .
Οι γονείς μου πιστεύουν στις δυνατότητές  μου και μου δίνουν δύναμη  , μου λένε να μη τα παράτας ότι και να γίνει.   
Ήταν θετικοί να έρθω στη Λάρισα για την ΑΕΛ , ξέρουν πως κάνω αυτό που αγαπώ και είμαι χαρούμενος έξαλλου ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής , με καταλαβαίνει.
Ένα παιδί για ανέβει από την U20 στην πρώτη ομάδα πρέπει να  δουλεύει σκληρά να πιστεύει στις δυνάμεις του και να έχει υπομονή.  Θέλω να γίνω επαγγελματίας στην ΑΕΛ και να δείξω τι αξίζω .Με πειθαρχία, αφοσίωση και απόλυτη προσήλωση στο στόχο μου, αλλά και με σκληρή  και συστηματική προσπάθεια θα τα καταφέρω.Εμείς να τους ευχηθούμε να έχουν καλή πρόοδο και να  καταφέρνουν να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.
Την επιμέλεια είχε η συντάκτρια του femalevoice.gr Μαρία Ντόκου
Share on Google Plus

About femalevoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου