ΜΕΞΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ


Υλικά (για 2-4 άτομα)
1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, στραγγισμένα και πλυμένα
3/4 της συσκευασίας ζυμαρικά ολικής άλεσης
½ πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
1 μικρή κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
¼ φλιτζάνι καλαμπόκι κατεψυγμένο
½ φλιτζάνι ντοματίνια κομμένα στη μέση
½ φλιτζάνι κόλιανδρο (επιπλέον για το γαρνίρισμα)
¼ κούπας ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ
1 πρέζα σκόνη σκόρδου
1 πρέζα ρίγανη
αλάτι

Εκτέλεση
Βράζετε τις πέννες σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά και μετά στραγγίζετε και αφήνετε στην άκρη.

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα μαύρα φασόλια μαζί με την πράσινη πιπεριά, κόκκινη πιπεριά, καλαμπόκι και ντοματίνια κομμένα στη μέση, ανακατεύετε καλά. Προσθέστε τα ζυμαρικά και συνεχίζουμε να ανακατέψτε.

Στο μπλέντερ ανακατέψτε το κόλιανδρο, το ελαιόλαδο, χυμό λάιμ, σκόρδο σε σκόνη και ρίγανη.

Περιλούστε το μείγμα πάνω από τη σαλάτα ανακατεύετε και σερβίρετε.

Πηγή: news.gr
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου