MOJITO ΚΑΡΠΟΥΖΙ!


Υλικά για ένα cocktail:

2 κομμάτια καρπούζι (~80gr), χωρίς κουκούτσια
Χυμός 1 lime
2 κουτ. του γλυκού ζάχαρη, λευκή ή καστανή
2 μεζούρες ginger ale ή club soda
60 ml ρούμι λευκό
Μέντα
Πάγος

Εκτέλεση
-Βάλτε το καρπούζι στο blender και περάστε το υλικό από ένα σουρωτήρι, ώστε να κρατήσουμε όσο δυνατόν περισσότερο υγρό μέρος.
-Στο ποτήρι του cocktail, χτυπήστε τη μέντα, με ένα ξύλινο κουτάλι, μαζί με το χυμό από ένα lime και τη ζάχαρη, μέχρι η τελευταία να διαλυθεί.
-Προσθέστε το καρπούζι, το ρούμι, πάγο και το ginger ale ή τη σόδα και ανακατέψτε καλά.
Λίγο ακόμα πάγο και μέντα και είμαστε έτοιμοι!

Γιώργος Μίλεσης
MSc Κλινικός Διαιτολόγος
clickatlife.gr
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου