Κρύα μους γιαουρτιού με γλυκό του κουταλιού κεράσι!


Ένα δροσιστικό γλυκάκι ότι πρέπει για κέρασμα αλλά και για να το απολαύσετε εσείς αλλά και όλη η οικογένεια σας!

Υλικά
1 φακελάκι (1 κουταλάκι) άγευστη ζελατίνη
2 κούπες γλυκό του κουταλιού κεράσι ελαφρά πολτοποιημένο
1/3 κούπα ζάχαρη
1/2 κουταλάκι βανίλια
1 κούπα γιαούρτι
1 κούπα κρύα Κρέμα γάλακτος πλήρης

Εκτέλεση

- Βάλτε 1/4 της κούπας πολύ κρύο νερό σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε την ζελατίνη να μαλακώσει για ένα λεπτό.

- Ζεστάνετε το μείγμα σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας μέχρι να διαλυθεί η ζελατίνη.

- Χτυπήστε στο μπλέντερ τα κεράσια, την ζάχαρη και την βανίλια.

- Προσθέστε την ζελατίνη και χτυπήστε καλά.

- Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπολ και αναμίξατε με το γιαούρτι.

- Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος σε ένα παγωμένο μπολ μέχρι να στέκεται και αναμίξατε την απαλά με το μείγμα του γιαουρτιού.

- Χωρίστε την μους σε 4 ποτήρια και βάλτε τα στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες ή για ένα βράδυ.

- Γαρνίρετε με στραγγισμένο γλυκό του κουταλιού κεράσι.

Καλή απόλαυση!

govastileto.gr
Share on Google Plus

About Χριστινα Καραπετσανη

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου