ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!


Τι θα χρειαστείτε (υλικά για 4 μερίδες)

1 φλιτζάνι κρέμα γάλακτος

2 κουταλιές της σούπας λικέρ πικραμύγδαλο ή οποιοδήποτε άλλο ποτό της αρεσκείας σας

2 κουταλιές της σούπας σιρόπι σοκολάτας

Κακάο (προαιρετικά για τη γαρνιτούρα)

Τι θα κάνετε

Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος στο μίξερ, που θα έχετε ρυθμίσει στην πιο γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να γίνει παχύρρευστη. Έπειτα, προσθέστε το λικέρ και το σιρόπι σοκολάτας.


Στη συνέχεια, τοποθετήστε το μείγμα σε θήκες για cupcakes από αλουμίνιο (περίπου μία κουταλιά στο καθένα αρκεί). Καλύψτε τις και αφήστε τις στην κατάψυξη για 4 ώρες. Εναλλακτικά, απλώστε όλο το μείγμα σε ένα μακρόστενο σκεύος για μεγαλύτερα κομμάτια. Το μόνο που θα πρέπει να θυμάστε είναι το εξής: ένα τέταρτο πριν τα σερβίρετε, βάλτε τα στη συντήρηση για να μαλακώσουν.

Στο τέλος, γαρνίρετε με κακάο!

Φωτογραφίες: gmi-pmc.edge-generalmills.com, goodtoknow.media.ipcdigital.co.uk
Πηγή: bettycrocker.com
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου