Μακαρόνια με καπνιστό Σολωμό και κρέμα!


Υλικά:
500γρ μακαρόνια της επιλογής σας
250γρ κρέμα γάλακτος
150γρ καπνιστό σολωμό
100γρ τυρί κρέμα
1 κρεμμύδι ξηρό ψιλοκομμένο
χυμό απο μισό λεμόνι
αλάτοπίπερο
2 κ σούπας άνιθο ψιλοκομμένο
1/4 κούπα ελαιόλαδο

Εκτέλεση:
  • Βράστε τα μακαρόνια σας σύμφωνα με τον χρόνο που αναγράφει η συσκευασία. Μην ξεχάσετε να προσθέσετε αλάτι στο νερό που βράζει!
  • Τσιγαρίστε το κρεμμύδι μέσα στο ελαιόλαδο σε μέτρια προς ψηλή θερμοκρασία μέχρι να διαφανίσει και να μαλακώσει. Κόψτε τον σολωμὀ σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τον στο τηγάνι.
  • Έπειτα, χαμηλώστε την φωτιά στο 2 (απο 1 εως 9 μετράω) και ρίξτε την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και τον άνιθο. Αφήστε το σκεπασμένο 10 λεπτά.
  • Τέλος, προσθέστε λίγο αλάτι, μπόλικο μάυρο πιπέρι και τον χυμό απο το λεμόνι. Ανακατέψτε καλά και ενσωματώστε με τα μακαρόνια.
greekmamachef.gr
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου