Φλογέρες Γεμιστές με Dirollo και γαλοπούλα!


Τέλειο ορεκτικό... και όχι μόνο!

Υλικά
10 φύλλα κρούστας
20 φέτες Dirollo Emmental
20 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
2 αυγά
2-3 κουταλιές της σούπας γάλα
Φρυγανιά τριμμένη

Εκτέλεση
1. Ανοίγουμε το φύλλο και το χωρίζουμε στη μέση, κάθετα, με κοφτερό μαχαίρι.

2. Διπλώνουμε το φύλλο στην μέση και ακουμπάμε στην αρχή μια φέτα γαλοπούλα και 1 φέτα Dirollo Emmental.

3. Κλείνουμε σε ρολό και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για όλα τα υλικά.

4. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και περνάμε από μέσα τις φλογέρες, τις καλύπτουμε με φρυγανιά και τις αραδιάζουμε σε ταψί.

5. Ψήνουμε για 20 λεπτά, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180ο C.

smartsyntayes.gr
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου