Ρολό Κιμά Γεμιστό με Μανιτάρια και Dirollo Καπνιστό


Αξιόλογη και πολύ νόστιμη συνταγή για όλη την οικογένεια!

Υλικά
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
10 φέτες Dirollo Kαπνιστό
500 gr. μανιτάρια Portobello
5-6 φέτεςψωμί μουλιασμένο
1 κρεμμύδι ξερό μέτριο
1 αυγό μέτριο
2 κουταλιές της σούπας ούζο
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
Μαϊντανό
Αλάτι
Φρέσκο πιιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση
1. Αλέθουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σωτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι.

2. Σ’ ένα βαθύ μπολ βάζουμε το κιμά, τα σωταρισμένα κρεμμύδια και σκόρδο, το ψωμί, το αυγό, το ούζο, τη μουστάρδα, μαϊντανό, λίγο αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και λίγο λάδι, ζυμώνουμε καλά ώσπου να ομοιογενοποιηθούν.

3. Αφήνουμε τον κιμά στο ψυγείο για 30 λεπτά και προθερμαίνουμε τον φούρνο.

4. Παίρνουμε ένα μεγάλο κομμάτι λαδόκολλα και απλώνουμε πάνω το μίγμα του κιμά, στο κέντρο τοποθετούμε τις φέτες Dirollo σε σειρά και από πάνω τα μανιτάρια κομμένα σε φέτες.

5. Τυλίγουμε σφιχτά ώστε να γίνει ρολό.

6. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους180οC στον αέρα για 1ώρα και 15 λεπτά.

7. Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό και ρύζι με λαχανικά.

Καλή όρεξη!

smartsyntayes.gr
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου