Η πιο τραγανή και εύκολη ζαμπονοκασερόπιτα θα βγει από τον φούρνο σου!


Τραγανή,αφράτη και ζουμερή ζαμπονοκασερόπιτα... Τώρα μπορείς να τη φτιάξεις βήμα βήμα!

Υλικά

500γρ. φύλλο κρούστας (500gr. phyllo)
250γρ. λιωμένο βούτυρο (250gr. melted butter)
300γρ. ζαμπόν (300gr. ham)
300γρ. κασέρι (300gr. cheese)
3 αυγά (3 eggs)
1 κούπα γάλα (1 cup of milk)

Για την Εκτέλεση παρακολουθήστε το βίντεο με τα βήματα αναλυτικά:


womantoc
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.