Τσιζκέικ Cheesecake με σως καραμέλας butterscoch


Ένα από τα πιό γευστικά cheesecake με την υπέροχη γεύση της καραμέλας να γεμίζει τους ουρανίσκους ελαφρά αλατισμένο βούτυρο.

Συστατικά:
Για τη βάση
2 φλ.  μπισκότα Digestive
1/3 φλ. λιωμένο βούτυρο

Για τη γέμιση
2 πακέτα τυρί κρέμα
1/2 φλ. ζάχαρη
1 κ.γ. υγρή βανίλια
2 αυγά

Οδηγίες:
  • Προθερμάνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Λιώνουμε το βούτυρο και τρίβουμε τα μπισκότα.
  • Ανακατεύουμε καλά το βούτυρο με τα μπισκότα και το μείγμα το στρώνουμε στον πάτο μίας φόρμας ανοιγόμενης αφού έχουμε βάλει πρώτα στον πάτο ένα στρογγυλό χαρτί ψησίματος.
  • Ψήνουμε για 5 λεπτά μέχρι το μπισκότο να γίνει τραγανό.
  • Αφήνουμε να κρυώσει και φτιάχνουμε την γέμιση. 
  • Ανακατεύουμε καλά στο μίξερ το τυρί κρέμα με την ζάχαρη και την βανίλια μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  • Μετά προσθέτουμε και τα αυγά και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενσωματωθούν .
  • Ρίχνουμε την κρέμα μέσα στη φόρμα με τα μπισκότα και ψήνουμε για 40 περίπου λεπτά.
  • Το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς και μετά το βάζουμε στο ψυγείο να σφίξει για τουλάχιστον 3 ώρες.
  • Περιχύνουμε με  ελαφρά ζεστή  σως καραμέλας butterscoch. 
gourmed.gr
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.