Δίχρωμα σοκολατάκια με αμύγδαλα.


Ποιός μπορεί να αντισταθεί σε αυτά τα σοκολατάκια με αμύγδαλα, όταν μάλιστα είναι και τόσο εντυπωσιακά στην όψη.

Υλικά
2 φλ. σταγόνες κουβερτούρα
2 φλ. σταγόνες σοκολάτα λευκή
1 φλ. χοντροκομμένα και καβουρντισμένα αμύγδαλα

Εκτέλεση
- Ξεκινάμε τα σοκολατάκια με αμύγδαλα, απλώνοντας λαδόκολλα σε μία λαμαρίνα. Κατόπιν, λιώνουμε σε μπεν μαρί το 1 ¾ φλ., σταγόνες κουβερτούρας. Ρίχνουμε τη λιωμένη κουβερτούρα στη λαδόκολλα, να κάνει στρώση.

- Λιώνουμε και τη λευκή σοκολάτα (1 ¾ φλ. τσαγιού) και τη ρίχνουμε επάνω στην κουβερτούρα. Με ένα μαχαίρι ανακατεύουμε ελαφρά τις δύο σοκολάτες να γίνει στην όψη σαν μάρμαρο δίχρωμο με νερά.

- Πασπαλίζουμε τις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρας και λευκής σοκολάτας, καθώς και τα καβουρντισμένα αμύγδαλα. Τα πιέζουμε με την παλάμη μας να κολλήσουν επάνω στη λιωμένη δίχρωμη σοκολάτα. Αφήνουμε να κρυώσει καλά.

- Το βάζουμε στο ψυγείο να παγώσει τελείως. Αφαιρούμε τη λαδόκολλα και σπάμε σε κομμάτια τα σοκολατάκια σε μέγεθος μπουκιάς.

Καλή απόλαυση!

argiro.gr
Share on Google Plus

About Χριστινα Καραπετσανη

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.