Frozen yogurt με ανανά!


Εύκολο, απλό και δροσερό γλύκισμα!

Συστατικά
400 γρ. ανανάς φρέσκος
450 γρ. γιαούρτι 2%
100 γρ. σιρόπι σφένδαμου (προαιρετικά)
½ κ.γ. κανέλα, σε σκόνη

Μέθοδος Εκτέλεσης
  1. Χτυπάμε στο πολυμηχάνημα με τα μαχαίρια τον ανανά μέχρι να διαλυθεί.
  2. Τοποθετούμε ένα σουρωτήρι πάνω από ένα μπολ και το σκεπάζουμε με μία πετσέτα.
  3. Αδειάζουμε τον ανανά στην πετσέτα και με τα χέρια μας πιέζουμε έτσι ώστε να μείνει μόνο η πούλπα του στην πετσέτα και ο χυμός του να πέσει στο μπολ. Τον χυμό τον πίνουμε ή τον κρατάμε για άλλη συνταγή.
  4. Βάζουμε την πούλπα σε ένα μπολ μαζί με το γιαούρτι, το σιρόπι σφένδαμου και την κανέλα σε σκόνη.
  5. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και ρίχνουμε το μείγμα στον κάδο της παγωτομηχανής.
  6. Χτυπάμε σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή μέχρι να έχουμε υφή παγωτού.
  7. Μοιράζουμε σε μπολάκια και σερβίρουμε.
akispetretzikis.com
Share on Google Plus

About Εύα Φράγκου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.