Με λαμπρή επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή της ομάδας " Μαμάδες του Νομού Λάρισας "

Με λαμπρή επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 στο Χατζηγιάννειο η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση ενημέρωσης και φιλανθρωπίας της διαδικτυακής ομάδας "Μαμάδες του Νομού Λάρισας ",με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων, του ΘΕΣγάλα, του ΘΕΣγη και του femalevoice.gr ως χορηγό επικοινωνίας.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο εκπρόσωπος του Δήμου κύριος Μιχάλης Αναστασίου δίνοντας το λόγο στους εθελοντές του save moras, οι οποίοι μέσα από προσωπικές εμπειρίες παρότρυναν όλους εμάς,αυτές τις δύσκολες μέρες να κάνουμε το καλύτερο δώρο.. να χαρίσουμε απλόχερα ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό μας,δίνοντας λίγο απ αυτό που μας περισσεύει! !
Οι Dr Γεώργιος Καραδαγλής και Καλλιόπη Ευαγγέλου μίλησαν για τους μύθους και τις αλήθειες γύρω από τον καρκίνο του μαστού,πως μπορούμε να τον αποφύγουμε και πόσο υποψιασμένες πρέπει να είμαστε για να μη νοσήσουμε ποτέ.
Το στήθος μας είναι το αιώνιο σύμβολο θηλυκότητας και μητρότητας.Χρειάζεται όμως προσοχή και φροντίδα. Ο καρκίνος του μαστού στο άκουσμα και μόνο προκαλεί φόβο και προβληματισμό.
Η Αγγελική Δαφτσίδου εκπροσοπώντας το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας με τη συγκινητική βιωματική ομιλία της καθήλωσε το κοινό μιλώντας από την πλευρά του ασθενή. Μας ταρακούνησε να ενημερωθούμε για τον καρκίνο του μαστού και να στηρίξουμε κάθε δράση και προσπάθεια καταπολέμησής του,συνεισφέροντας κι εμείς απλά με την παρουσία μας,το χαμόγελο μας και την αισιοδοξία μας σ'αυτόν τον αγώνα.
Στο τέλος της εκδήλωσης υπήρχε μπουφές με αλμυρά και γλυκά εδέσματα, έγινε συλλογή τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου. Το ευχάριστο μήνυμα της εκδήλωσης ήταν ότι πολλοί από τους παρευρισκόμενους έγιναν δότες μυελού στο save moras.


 φωτογραφίες Κατερίνα Λιάπτσιου
Βασιλική Ευαγγέλου Παπαθανασίου
για το femalevoice.gr
Share on Google Plus

About Statusvoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.