ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ- "ΠΑΙΔΙ Κ ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ"

Η επιστημονική οργάνωση αλληλεγγύης  ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει Ημερίδα με θέμα το¨ Παιδί κ ο Εικονικός Κόσμος του Διαδικτύου¨ την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 8:00 μμ στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.  Ομιλητές της ημερίδας ο Δρ Κωνσταντίνος  Σιώμος Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων,Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο με θέμα "Ψηφιακή Κοινωνία του
 του Μέλλοντος:Η σημασία της ενίσχυσης της ψηφιακής νοημοσύνης των παιδιών΄΄ και ο κος Χρήστος Πιτσίλκας Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης-Ο.ΚΑ.ΝΑ κ΄   συνεργάτης του προγράμματος΄΄ ΑΡΙΑΔΝΗ΄΄  για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  με θέμα: ΄΄Έφηβοι κ΄ασφαλής χρήση του διαδικτύου:Παρεμβάσεις του κέντρου πρόληψης σε σχολεία του Ν.Λάρισας΄΄.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η κα Μαρία Χριστοδούλου Φιλόλογος,Αντιπρόεδρος της ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ κ΄ Αρχισυντάκτρια του Διαδικτυακού Περιοδικού FEMALEVOICE.GR κ΄ θα προλογίσει η κα Μαριέττα Λάμπρου Νομικός, Ιδρύτρια της  ΕΥΧΗ ΖΩΗΣ, ιδιοκτήτρια της Ευχούπολης, Εκδότρια -Διευθύντρια του Διαδικτυακού περιοδικού FEMALEVOICE.GR.
Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.