Παρουσίαση βιβλίου "ΚΟΚΚΙΝΗ ΒΡΟΧΗ" στην Καρδίτσα


Παρουσίαση του βιβλίου της Αλίκης Οικονόμου-Γιωτάκου «Κόκκινη βροχή» θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 10 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Κιέριον».

Δυό λόγια για το μυθιστόρημα «Κόκκινη βροχή»

Ένας πολυτραυματίας, από ένα τροχαίο, θα αναταράξει τη ζωή της νευροχειρουργού Λουίζας Αδελίδου. Το άσβηστο μίσος, που για χρόνια έκρυβε μέσα της για τον πρώτο της έρωτα, ο οποίος την εγκατέλειψε ξαφνικά και χωρίς λόγο, θα ξυπνήσει αβυσσαλέο μέσα της και με σκέψεις καταστροφικές.

Σε μια νοητή θεατρική σκηνή της ζωής, πρόσωπα με πάθη, έρωτες, απάτες, λάθη, ενοχές δρουν με τρόπο επιτρεπτό, ανεπίτρεπτο, αθώο, ενοχικό.

Λουίζα, Μάρκος, Εύη, Νίκος, Σπύρος συνθέτουν τη μικρογραφία τη ζωής. Ευτυχούν, δυστυχούν, ερωτεύονται, αρνούνται τα πιστεύω τους. Η ζωή τους ανατρέπεται.

Σε ποιον τελικά θα έρθει η δικαίωση και γιατί;

Σύντομο βιογραφικό της συγγραφέα:

Η Αλίκη Οικονόμου - Γιωτάκου γεννήθηκε στη Ρεντίνα Καρδίτσας. Σπούδασε κλασική φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Δίδαξε για πολλά χρόνια σε Λύκειο της Λάρισας, για δύο χρόνια στο Ελληνικό σχολείο στο Παρίσι και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα, στο Λύκειο Παπάγου. Οι δραστηριότητές της, πέρα από τα εκπαιδευτικά της καθήκοντα, επεκτείνονταν σε ομιλίες σε κύκλους νέων μητέρων, σε διαλέξεις στο Πνευματικό κέντρο Χολαργού και στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και τα τελευταία χρόνια ζει στο Χολαργό. Έχει ανέκδοτη συλλογή 70 ποιημάτων και δύο μυθιστορήματα σε εξέλιξη. Η "Ζωή σε δύο χρώματα" ήταν το πρώτο της μυθιστόρημα και ακολούθησε το "Καληνύχτα τώρα, Μάνο".

 - Στον συντονισμό της παρουσίασης η κ. Σοφία Παπαναστασίου, Owner στην Εταιρεία Personal Growth.

 - Για το βιβλίο θα μιλήσει η κ. Φρόσω Παύλου, δημοσιογράφος, διευθύντρια στην ΕΡΤ Βόλου.

 - Αποσπάσματα θα διαβάσει η κ. Μαρία Τσογκανή-Κουλούρη, κειμενογράφος, blogger στο vivlia4u.gr.Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.