ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ κ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΩΤΗ - ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ GALLERIE MARILOU ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΕΧΝΗΣO Σύλλογος Ιστορίας Τέχνης και Πολιτιστικής κληρονομιάς  με την ευγενική συμμετοχή του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ <<ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ >>  επιμελούνται την εικαστική παρουσίαση του ζωγράφου και συγγραφέα ΛΑΜΠΡΟΥ ΓΙΩΤΗ και την παρουσία εικαστικού κοσμήματος, με θέμα τον έρωτα…από την GALLERIE MARILOU!


Θα προλογίσει ο Δρ.Κος ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ ψυχίατρος, ερευνητής, συγγραφέας, βραβευμένος  με το βραβείο ( PAVLOF)  ΡΩΣΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΟΣΧΑΣ. Στη γιορτινή συνάντηση θα γίνει η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του καλλιτέχνη ΛΥΡΙΚΑ ΕΡΩΤΙΚΑ..<<ΦΕΓΓΑΡΟΣΤΡΑΤΑ>> . Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗΣ,  μέσα από αναφορές της αρχαίας ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ
Το βιβλίο προλογίζει η Κα Ιωάννα Μάστορα (Καθηγήτρια Φιλοσοφικής Αθηνών)Εγκαίνια έκθεσης  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  16 ΔΕΚ..και ώρα…20:00
Διάρκεια έκθεσης  έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΔΕΚΕΜΡΙΟΥ…
Η εκδήλωση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με τη συμμετοχή του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠΑΤΙΑ…O μπουφές της δεξίωσης είναι προσφορά της Επιχ.ΠΡΟΖΥΜΕΝΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ,των μελλών του Συλλόγου και το κρασί προσφορά του Οινοποιείου «Ζαφειράκης»
                                                             
Με εκτίμηση
                                    To Δ.Σ
Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.