Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης με αφιέρωμα στη Γέννηση του Xριστού στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας

Το Κέντρο Προσχολικής Αγωγής «ΛΗΤΩ» με ερέθισμα το μουσικό βιβλίο της συγγραφέα Κατερίνας Μουρίκη για τη Γέννηση του Χριστού, γιόρτασε  την έννοια που έχει υμνηθεί όσο καμία,  την αγάπη στις καρδίες & τις ψυχές μας , τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης 14 του Δεκέμβρη, χάρισε σε όλους τους παρευρισκόμενους τα υπέροχα  μηνύματα  αρετής, ανθρώπινης ευγένειας, συμπόνιας και στοργής που αποπνέει η Θεία Γέννηση στις ψυχές μας.
Η  ανοιχτή  γιορτινή  εκδήλωση υλοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας με συνδιοργανωτές του σχολείου , το Ινστιτούτο, τις Εκδόσεις Ωρίων & το ΚΠΕ Κισσάβου - Ελασσόνας  . Η αγαπημένη συγγραφέας των μικρών παιδιών κυρία Μουρίκη τίμησε  με την παρουσία της την εκδήλωση & μαζί με την κα ΛητώΤσακίρη -Παπαθανασίου, αφηγήθηκαν την ιστορία της μεγάλης γιορτής  της Χριστιανοσύνης με μεστό και απλό λόγο, ενώ οι μικροί μαθητές με σεβασμό δραματοποίησαν  ενώ απέδωσαν στίχους & τραγούδια για τη Θεία Γέννηση.   Στην εκδήλωση χορογράφησε η  κα Αρετή Ανδρεάδη & έπαιξε ζωντανά, η μουσικός κυρία Νικολέτα Κουκουλοπούλου. Το ΚΠΕ προσέφερε υπέροχες εικαστικές δημιουργίες από ανακυκλώσιμα υλικά  σε όλα τα παρευρισκόμενα παιδιά προάγοντας το σεβασμό στο περιβάλλον .Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Διευθύντρια του Πανελλαδικού Περιοδικού Παράθυρο στην εκπαίδευση του Παιδιού κα Βασιλείου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρο Εκπαιδευτικών Νομού Λάρισας κος Γιουρούκης & την τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπαιδευτικοί & συγγραφείς.
Τα μικρά παιδιά έστειλαν άλλη μια φορά, το δικό τους αγνό μήνυμα αγάπης για το θαύμα της Άγιας Νύχτας! Χριστούγεννα σημαίνουν Αγάπης Μελωδία! Ας είναι η αγάπη μας σημαία στη καρδιά & κάθε μέρα που θα ‘ρθεί να φέρει τη χαρά!!
Οι μικροί μαθητές συγκεντρώνουν όλες αυτές τις μέρες  τρόφιμα για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» & μας παροτρύνουν να πράξουμε το ίδιο επιβεβαιώνοντας την ευαισθησία και την αγάπη τους στον συνάνθρωπο.
Βασιλική Ευαγγέλου Παπαθανασίου για το femalevoice.gr
Share on Google Plus

About Statusvoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.