Η ΕΞΟΔΟΣ του Άρη Σφακιανάκη στη Λάρισα


Παρουσιάστηκε χθες στο ΛΙΝΤΟ καφέ με πρωτοβουλία του βιβλιοπωλείου ΑΝΕΜΟΣ το νέο βιβλίο του Άρη Σφακιανάκη  ΕΞΟΔΟΣ. Τη βραδιά συντονισε ο δημοσιογράφος  Λευτερης Παπαστεργιου  ενώ μίλησαν για το βιβλίο οι συγγραφείς Ιωάννα Γκανέτσα και Άγγελος Πετρουλάκης
.
Η Ιωάννα Γκανέτσα τόνισε ότι το βιβλίο είναι ένα κράμα φαντασίας και ιστορίας. Ενώ ο εξαιρετικός Άγγελος Πετρουλάκης συνεπήρε το κοινό με το λόγο του και τόνισε ότι η γραφή του Άρη Σφακιανάκη έχει προσωπικό στιλ, τον θεωρεί έναν από τους πλέον αντιπροσωπευτικούς της γενιάς του με έντονα ανατρεπτικά στοιχεία.
Την βραδιά έκλεισε ο συγγραφέας με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μιλώντας για το έναυσμα της συγγραφής του βιβλίου αυτού.

Η Γιώτα Φώτου και η Δέσποινα Γκουτζολίκα, Λαρισαίες συγγραφείς ήταν εκεί ανταλλάσσοντας  απόψεις για τη λογοτεχνία.Στο τέλος της όμορφης παρουσίασης ο συγγραφέας υπέγραψε βιβλία και συνομίλησε με το κοινο.
Φωτογραφίες cris zes
Βασιλική Ευαγγέλου Παπαθανασίου για το femalevoice.gr
Share on Google Plus

About Statusvoice.gr

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.