Διαγωνισμος Λογοτεχνιας


Το Πηγή Παιδείας σε συνεργασία με το Femalevoice σας προσκαλεί στο πρώτο του διαγωνισμό λογοτεχνίας για παιδιά ηλικίας 11-17 χρονών σε  δύο κατηγορίες: Ποίηση και Διήγημα.

α)Το ποίημα δεν μπορεί να ξεπερνάει τις 20 στροφές και το διήγημα τις 5 σελίδες και τα δύο δακτυλογραφημένα σε υπολογιστή.

β) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι νέοι 11-17 χρονών με ένα ποίημα ή διήγημα. Υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής του υποψηφίου και στις δύο κατηγορίες.

γ)Το θέμα είναι ελεύθερο. Μας ενδιαφέρει η ανάδειξη της συγγραφικής ικανότητας των παιδιών.

δ) Ο κάθε διαγωνιζόμενος οφείλει να αναγράφει σε ξεχωριστή σελίδα ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΠΕΡΙΟΧΗ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ. Συμμετοχές που δεν θα περιλαμβάνουν τα παραπάνω στοιχεία δεν θα λαμβάνονται υπόψιν.

ε) Σε όλους τους συμμετέχοντες θα σταλούν έπαινοι συμμετοχής ενώ για τους τρεις πρώτους υπάρχουν έπαθλα τα οποία θα απονεμηθούν κατόπιν κλήρωσης.

στ) Προθεσμία υποβολής αιτήσεων 1/2/2017-7/3/2017 στo mail pigipaideias@gmail.com

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6948037123 Eυαγγελία Τζιάκα, 6945355962 Μαρία Χριστοδούλου

ΒΡΑΒΕΙΑ:

Α)Ο μεγάλος νικητής θα έχει τη δυνατότητα να • Δώσει πνοή στη φαντασία του, πληκτρολογώντας το επόμενο έργο του στο MS-Word • Απογειώσει το έργο του με την παρουσίασή του στο MS-Powerpoint • Υπολογίσει τα έσοδα που θα του αποφέρει με τη χρήση του MS-Excel, ή • Να βρει νέα έμπνευση σερφάροντας στο διαδίκτυο καθώς θα έχει κερδίσει 20 ώρες εξάσκησης στον τρόπο χειρισμού μίας Εφαρμογής Γραφείου (MS-Word, MS-Excel, MS-Powerpoint, Internet Explorer & Outlook) με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού λογισμικού προγράμματος TEST4U της εταιρείας infolearn

https://www.test4u.eu/

β)” Οι άρχοντες των σκουπιδιών”, Βασίλης Παπαθεοδώρου (Εκδόσεις Καστανιώτη)γ) “Στου ονείρου μου την άκρη..φιλιά έχω και αγάπη” Λητώ Τσακίρη-Παπαθανασίου (Εκδόσεις βιβλίο-Διάπλους)


Ευχαριστούμε τους χορηγούς του διαγωνισμού για τη διάθεση τους να συνεργαστούν μαζί μας στον πρώτο διαγωνισμό λογοτεχνίας που διοργανώνει το http://www.pigipaideias.wordpress.com σε συνεργασία με το femalevoice.gr (http://www.femalevoice.gr/)
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.