ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η 4η Φεβρουαρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης κατά του Καρκίνου (UICC). Σκοπός της συγκεκριμένης ημέρας είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τη συγκεκριμένη ασθένεια, όπως και η ενθάρρυνση της έγκαιρης πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας του. Στα πλαίσια της ημέρας αυτής, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία – Παράρτημα Λάρισας Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία Παράρτημα Λάρισας, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας και την κλινική μαλλιών BERGMANN KORD θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση το Σάββατο 11.02.2017 και ώρα 11.00’ στην Πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης αυτής θα πραγματοποιηθεί ομιλία με στόχο την ενημέρωση του κοινού, διανομή έντυπου υλικού, ενώ συγχρόνως θα λαμβάνουν χώρα δράσεις για τους μικρούς μας θεατές. Οι δύο Σύλλογοι θα παρίστανται με περίπτερο, ενώ μέλη και εθελοντές θα ενημερώνουν πρόθυμα το κοινό για θέματα γύρω από τον καρκίνο. Επιπλέον, εκπρόσωποι της κλινικής μαλλιών BERGMANN KORD θα μεριμνούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ώστε όποιος από τους παρευρισκόμενους – μικρός ή μεγάλος- το επιθυμεί, να δύναται να κάνει δωρεά των μαλλιών του, τα οποία στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία περουκών για παιδιά πάσχοντα από καρκίνο, που τις έχουν ανάγκη.

Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.