9ο Διεθνες Κινηματογραφικο Φεστιβαλ Λαρισας


Αφιερωμένο στην τέχνη του ηθοποιού με τίτλο «Ποιώντας ήθος»

Το 9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας/Artfools, από 28 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου 2017, διοργανώνεται στην πόλη της Λάρισας, γνωστή για το πλήθος των πολιτιστικών εκδηλώσεων, αλλά και των ιστορικών μνημείων. To Διεθνές κινηματογραφικό φεστιβάλ Λάρισας/artfools είναι από τα μεγαλύτερα περιφερειακά φεστιβάλ και συγκεντρώνει κάθε χρόνο αρκετό κόσμο από Ελλάδα και Εξωτερικό.

Διοργανώνεται από την μη κερδοσκοπική εταιρεία artfools στην πόλη της Λάρισας υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και περιλαμβάνει:
– Διαγωνιστικό Ελληνικό και Διεθνές με ταινίες μικρού μήκους
– Μαθητικό διαγωνιστικό με μαθητικές ταινίες από Ελλάδα και Εξωτερικό
– Παράλληλες δράσεις, εργαστήρια, masterclass, εκθέσεις κ.α.

Το 9ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας θα είναι αφιερωμένο στην τέχνη του ηθοποιού με τίτλο «Ποιώντας ήθος» και θα έχει προσκεκλημένους ηθοποιούς με αξιόλογη παρουσία στο χώρο του κινηματογράφου. Κατά το διάστημα του φεστιβάλ έχουν προγραμματιστεί παράλληλες εκδηλώσεις με εργαστήρια, masterclass, συζητήσεις, εκθέσεις και άλλες δράσεις που θα λάβουν χώρα σε αίθουσες της πόλης.

elculture.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.