Ζεολιθος: Η υπερτροφη που θα σε αποτοξινωσει


Όλοι μας έχουμε ανάγκη για αποτοξίνωση. Και αυτό διότι ο σύγχρονος τρόπος ζωής, οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, η κακή διατροφή, η καθιστική ζωή, η ρύπανση και το στρες «γεμίζουν» τον οργανισμό μας τοξίνες.

Μεγάλη ποσότητα βλαβερών ουσιών εισέρχονται καθημερινά στο σώμα μας και ο μοναδικός τρόπος για να λύσουμε τα προβλήματα που δημιουργούν στην υγεία μας είναι μέσω μιας ισορροπημένης διατροφής, συνδυασμένης με τη συστηματική άσκηση και τον περιορισμό του άγχους.

Στο πλαίσιο της υγιεινής διατροφής καλό θα ήταν να εντάξουμε και τον ζεόλιθο, την υπερτροφή που μπορεί να αποτοξινώσει φυσικά τον οργανισμό μας, χαρίζοντάς μας ενέργεια και ευεξία. Ο σημερινός τρόπος ζωής θα λέγαμε ότι σχεδόν επιβάλλει τη χρήση του, καθώς καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με τοξικούς ρύπους που, σε συνδυασμό με τη διατροφή μας, την καθιστική ζωή, το κάπνισμα, το αλκοόλ και το άγχος δημιουργούν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των ζωτικών μας οργάνων. Ο ζεόλιθος βελτιώνει σημαντικά τη λειτουργία του οργανισμού μας, καθώς απορροφά σαν σφουγγάρι τα βλαβερά συστατικά που συγκεντρώνονται στο σώμα μας, τα οποία αποβάλλονται αργότερα περνώντας από το έντερο.

ourlife.gr 
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.