ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΥΠΑΘΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" ΣΤΟ ΑΠΘΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Πηγή Παιδείας την Πέμπτη 16/3/2017 στο ΑΠΘ με θέμα την "Υπαίθρια Εκπαίδευση". Οι φοιτητές που παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να αντιληφθούν τα ωφέλη της υπαίθριας εκπαίδευσης τόσο για τα παιδιά όσο και για τους δασκάλους. Στην εκδήλωση μίλησαν ο κ.Γιώργος Μπλιώνης, Διδάκτωρ Βιολογίας/ Οικολογίας, η Βιβή Αλεξανδρίδου και Έλενα Ευδερίδου, νηπιαγωγοί του Ρέτζιου, η Άρτεμις Πράπα, καθηγήτρια Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και η Ευαγγελία Τζιάκα, καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, υπεύθυνη και αρχισυντάκτρια του pigipaideias.wordpress.com ,
ενώ υπήρχαν μεταξύ των ομιλητών και ο κ. Μισαηλίδης, διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου στην Όλυνθο Χαλκιδικής και η διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Ρέτζιο στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.
Ο κ. Μισαηλίδης ανέδειξε τις καινοτομίες που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο του με πρωτοβουλία του ίδιου και της κοινωνίας. Πράγματι το σχολείο αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση με τα θερμοκήπια και τα παρτέρια στο προαύλιο χώρο να κλέβουν τις εντυπώσεις.
Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς επικοινωνίας της διοργάνωσης. www.femalevoice.gr, atticanews.gr ,www.polispost.gr,tovivlio.net.

Eυαγγελία Τζιάκα
Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.