ΟΙ... ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ


Μία είδηση έσκασε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό κόσμο αποδεικνύοντας με ουσιαστικό τρόπο πως ΜΙΑ Κορινθίου είναι δύναμη , ΔΥΟ μαζί μπορούν να γίνουν και υπερδύναμη!
Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Κορινθίου μαζί με την ξαδέρφη της και συγγραφέα των best sellers βιβλίων που έχουν μεταφερθεί και τηλεοπτικά , ανακοίνωσαν επίσημα την από κοινού τους προσπάθεια για μία μεγάλη κινηματογραφική παραγωγή.
Παρακολουθώντας τα”Post” και δημοσιεύματα τόσο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο facebook και instagram  αλλά και τις ανακοινώσεις που δημοσιεύονται από την επίσημη σελίδα στα social media με τίτλο Maria the movie , καταλαβαίνουμε το ισχυρό «δέσιμο» των δύο γυναικών  και το πόσο σημαντικό είναι για αυτές το «μωρό» ή «όνειρο» τους όπως  αποκαλούν την ταινία ΜΑΡΙΑ.


Η Αναστασία Κορινθίου δήλωσε πρόσφατα πως η συγγραφή δεν είναι πια μοναχική υπόθεση για αυτήν ,μιας και το πρώτο της σενάριο για την μεγάλη οθόνη το μοιράστηκε στην δημιουργία του μαζί με την Μαρία .
Οι πρώτες πληροφορίες που έχουμε έρχονται από το νησί της Αμοργού όπου ήδη ο Δήμαρχος  Νικόλαος Φωστιέρης και οι κάτοικοι της ,περιμένουν ανυπόμονα την ερχόμενη εβδομάδα τον σκηνοθέτη  της φιλόδοξης παραγωγής και σύζυγο της Μαρίας Κορινθίου , Γιάννη Αιβάζη με την ομάδα του.


Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου όπου πηγές μας θέλουν τόσο βουλευτές Δωδεκανήσου όσο και η τοπική κοινωνία της Ρόδου  ,  όπου ζούσε για πολλά χρόνια πριν εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα , η Αναστασία Κορινθίου , να στηρίζουν έμπρακτα την όλη προσπάθεια που στόχο έχει να αναδείξει το Αιγαίο!
Από το Κυκλαδίτικο νησί  που σίγουρα θα κερδίσει διεθνή προβολή ,ήδη υπάρχουν αρκετοί σύμμαχοι στο πλευρό της παραγωγής όπως  ο Αντώνης Βεκρής παραγωγός της «ψημένης Αμοργιανής ρακής» .


Η ταινία θα είναι εποχής (1943) και σε αυτήν θα πρωταγωνιστούν πέρα από ονόματα έκπληξη και κάτοικοι της Αμοργού , πολλοί γνωστοί ηθοποιοί από το εξωτερικό.

ΜΑΡΙΑ τελικά… σημαίνει Θάλασσα και Κορινθίου επί δύο.

Πηγή: now24.gr
Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.