Τι ειναι το backsplash και πως μπορει να μεταμορφωσει τη διακοσμηση της κουζινας σας


Παλιά και ντεμοντέ κουζίνα; Κι όμως το backsplash σας τη μεταμορφώνει στο λεπτό !
Ξέρω... πολλές από εμάς έχουμε βαρεθεί την κουζίνα. Τόσα χρόνια λογικό δεν είναι; Σας καταλαβαίνω, με καταλαβαίνετε κι εσείς...!

Και ερχόμαστε και λέμε, που να βρω τόσα λεφτά για να ανακαινίσω ολόκληρη κουζίνα. Βάλε ντουλάπια, βάλε νιπτήρα κτλ κτλ. Μπορούμε με απλό τρόπο και με άκρως οικονομικό τρόπο να διακοσμήσουμε και να ανανεώσουμε την παλιά και ντεμοντέ πλέον κουζίνα μας.

Τι είναι το Backsplash ;
Είναι το κάλυμμα στον τοίχο της κουζίνας, πίσω από το νιπτήρα και ανάμεσα στα πάνω και κάτω ντουλάπια. Ονομάζεται backsplash γιατί πολύ απλά βρίσκεται πίσω (back) και προστατεύει από τα splashes, τις πιτσιλιές δηλαδή, τόσο από λάδι κατά το μαγείρεμα, όσο και νερού από το πλύσιμο των πιάτων στο νιπτήρα.

Ιδέες υπάρχουν πολλές. Άλλες εκκεντρικές, άλλες όμορφες, άλλες λιγότερο όμορφες, αλλά και άλλες άσχημες τελείως! Απ' όλα έχει ο μπαχτσές σήμερα. Γι' αυτό λοιπόν παρακάτω σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες backsplash:
tospitakimou.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.