ΕΠΙΤΥΧΙΑ'' ΓΝΩΡΙΣΕ'' Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "Η ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ" ΤΗΣ ΜΕΛΙΝΑΣ ΤΟΥΝΤΑ!


Μέσα  σε  ένα ευχάριστο κλίμα στο Cafe Bar Restaurant Passerella στη Λάρισα   πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου " Η Αγάπη Δεν Πονάει" της ταλαντούχας συγγραφέα Μελίνας Τούντα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή .  

Μέσα σε ένα καλαίσθητο χώρο αναγνώστες, συγγραφείς  και φίλοι  της συγγραφέα παρακολούθησαν την παρουσίαση της οποίας ήταν χορηγός επικοινωνίας το διαδικτυακό περιοδικό femalevoice.gr.

Για το βιβλίο μίλησαν η Νομικός και εκδότρια των δύο διαδικτυακών περιοδικών, femalevoice.gr  και statusvoice.gr,  Μαριέττα Λάμπρου, η οποία και προλόγισε ανοίγοντας την παρουσίαση, καθώς και η συγγραφέας Έλενα Σαλιγκάρα.


Η συγγραφέας  Έλενα Σαλιγκάρα τόνισε ότι το βιβλίο είναι βασισμένο σε αληθινή ιστορία με κύριο θέμα την ενδοοικογενειακή βία. Η ιστορία, όπως είπε, σοκάρει με την αλήθεια της και τις σκληρές σκηνές που διαδραματίζονται, οι οποίες αγγίζουν σενάριο θρίλερ. Η γραφή είναι σε α' πρόσωπο κυριαρχούμενη από έναν συνεχή και έντονο μονόλογο της ηρωίδας. Το βασικό στοιχείο της ιστορίας είναι η ψυχική και σωματική βία που υπέστει η ηρωίδα από τον πατέρα της, γεγονός που την ακολούθησε και στη μετέπειτα ζωή της. Έκλεισε την ομιλία της διαβάζοντας αποσπάσματα του βιβλίου και με το μήνυμα πως "η βία δεν συνετίζει και δεν λύνει τα προβλήματα.Αντιθέτως, είναι η χειρότερη μορφή έκφρασης".


Το λόγο πήρε η Νομικός Μαριέττα Λάμπρου, η οποία συνεχάρη τη συγγραφέα για το δυνατό μήνυμα του βιβλίου, αλλά και για το γλαφυρό και συγκινητικό ύφος της γραφής της. Ως Νομικός με πολυετή εμπειρία, μίλησε για τη συμπεριφορά του θύματος και του θύτη στην ενδοοικογενειακή βία, τονίζοντας πως η βία στιγματίζει τον άνθρωπο και του αφήνει "ουλές" που κλείνουν πολύ δύσκολα. Τελειώνοντας, επισήμανε πως η ιστορία προτρέπει το θύμα να πάρει τα ηνία της ζωής στα χέρια του και να γίνει κυρίαρχος του εαυτού του.

Την όμορφη αυτήν παρουσίαση, έκλεισε η ίδια η συγγραφέας Μελίνα Τούντα τονίζοντας  το κοινωνικό μήνυμα του τίτλου "Η Αγάπη Δεν Πονάει" και προέτρεψε τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας να σπάσουν τη σιωπή τους, να μιλήσουν για τις καταστάσεις που έχουν βιώσει, ώστε να εξαλειφθεί όσο δύναται το κοινωνικό αυτό φαινόμενο. Στο τέλος, οι παρευρισκόμενοι έθεσαν ερωτήσεις στη συγγραφέα, η οποία απάντησε με χαρά και η βραδιά έκλεισε με επιτυχία υπογράφοντας η ίδια αντίτυπα των βιβλίων της.

Φράγκου Ευαγγελία για το femalevoice.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.