ΤΟ ΚΛΟΥ! ΕΝΑ" ΚΟΣΜΗΜΑ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΒΛΙΟΦΙΛΟΥΣ


Αγαπημένες βιβλιογωνιές υπάρχουν σε κάθε γνώριμη πόλη.Μια από τις μεγαλύτερες χαρές και συγκινήσεις για το βιβλιόφιλο κοινό είναι να ανακαλύπτει ένα ακόμη βιβλιοπωλείο και να το εξερευνά.Υπάρχουν όμως μερικά βιβλιοπωλεία σταθερές αξίες .Ένα από τα ιστορικότερα βιβλιοπωλεία της πόλης είναι Το ΚΛΟΥ! Αφομοιώνοντας την εμπειρία των βιβλιοπωλείων ΠΑΙΔΕΙΑ έρχεται να συστηθεί από την αρχή  στο βιβλιόφιλο κοινό της πόλης μας, να ανανεώσει, να εμβαθύνει και να απογειώσει μια σχέση χρόνων....που ξεκίνησε το 1985 ο αξέχαστος Ηλίας Ευσταθίου.Το φιλόξενο περιβάλλον σε προσκαλεί να τριγυρίζεις στα ράφια και να ανακαλύψεις βιβλία δυσεύρετα που σε προσκαλούν να ταξιδέψεις μαζί τους.
 Το βιβλιοπωλείο, στο γνώριμο πλέον χώρο της Μ. Αλεξάνδρου 6, διαθέτει μια πλήρη γκάμα νέων τίτλων από όλους τους τομείς της εκδοτικής παραγωγής, καλύπτει τις ανάγκες των μαθητών σε όλα τα επίπεδα(ξενόγλωσσα βιβλία, εκπαιδευτικά βοηθήματα, χαρτικά, σχολικές τσάντες, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό παιχνίδι). Και κυρίως είναι σε θέση να σας δώσει την ευκαιρία να περιπλανηθείτε και να αισθανθείτε με κάθε αίσθηση εκ του σύνεγγυς ένα μαγικό και αναντικατάστατο σύμπαν, το σύμπαν των βιβλίων. " Τα βιβλία είναι οι μέλισσες που μεταφέρουν τη γύρη της γονιμοποίησης από το ένα μυαλό στο άλλο"James Russell Lowell


 Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, Κωστής Ευσταθίου, αν και νέος σε ηλικία μεγάλωσε με τα βιβλία και μέσα στα βιβλία. Από μικρός έμαθε να παίζει κρυφτό πίσω από τις μεγάλες στοίβες των βιβλίων ,να ξεχνιέται ξεφυλλίζοντας παραμύθια που ναι μεν είχαν δράκο, αλλά παράλληλα τον βοηθούσαν να ταξιδεύει, να πλάθει κόσμους φανταστικούς και ιδανικούς. " Το διάβασμα μας κάνει όλους μετανάστες. Είναι ένας τρόπος να είσαι κάπου"Το γνωστότερο βιβλιοπωλείο της πόλης μας παραμένει πιστό στην αγάπη του για τα βιβλία και στο χώρο του αναγνωστηρίου του διοργανώνονται παρουσιάσεις βιβλίων.Με την απαραίτητη γείωση που προσφέρουν οι σπουδές του στα χρηματοοικονομικά ως εφόδιο έρχεται να συνεχίσει μία παράδοση χρόνων. Σκοπός του με μετρημένα αλλά δυναμικά βήματα να δημιουργήσει σταδιακά και εκ νέου έναν στέρεο βιβλιοφιλικό προορισμό αναφοράς για τη Λάρισα .

Στοιχεία Επικοινωνίας

Δ/ νση Μεγάλου Αλεξάνδρου 6 Λάρισα

Τηλ.2410538597

Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.