«Μ’ ένα βιβλίο στην αυλή»… αποχαιρετήσαμε το «1ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Βιβλίου 2017»


Έτσι αποχαιρετήσαμε το «1ο Ηράκλειο Φεστιβάλ Βιβλίου 2017»...
που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Ηρακλείου Αττικής, με τη στήριξη της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών.
Συγγραφείς και εκδότες ένωσαν τις δυνάμεις τους με ένα κοινό σκοπό…
Τη διάδοση του βιβλίου.
Όλοι εμείς που είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε σε αυτό το πολιτιστικό γεγονός, ευχαριστούμε το Δήμαρχο της πόλης κ. Νίκο Μπάμπαλο, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού – Παιδείας – Αθλητισμού κ. Εμμανουήλ Κουτσογιαννάκη, την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Υπεύθυνη  Γραφείου Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων κα. Δέσποινα Αϊβατζίδου και την Πρόεδρο του «Επικοινωνία fm» κα. Μαίρη Αρώνη… για τη στήριξη αυτού μας του έργου, με την ευχή αυτό το πολιτιστικό γεγονός να γίνει ο προπομπός μιας σειράς παρόμοιων ενεργειών.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας επίσης στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους, που μας αγκάλιασαν και μας έδειξαν ότι αγαπούν πραγματικά το ΒΙΒΛΙΟ.
Ευχαριστούμε  ακόμα  τους χορηγούς του φεστιβάλ, που φρόντισαν να μην υπάρξει το όποιο «κενό», μα και τους υπαλλήλους του δήμου, που στάθηκαν δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής, όπως επίσης και αρκετούς φίλους του βιβλίου που δήλωσαν παρόν και μας βοήθησαν, πίσω από τις «κάμερες».
Καλό Καλοκαίρι… μ’ ένα βιβλίο αγκαλιά, για να ταξιδέψουμε στο πέλαγος της γνώσης και στον ωκεανό της φαντασίας…Παύλος Ανδριάςby Aylogyros news
Share on Google Plus

About Μαρία Χριστοδούλου

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.