ΑΣΘΕΝΗΣ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕ ΣΠΗΛΙΑ 250 ΕΚΑΤ. ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΙ!


Ο Άντζελο Μαστροπιέτρο κατάφερε μέσα σε 8 μήνες να μετατρέψει μια σπηλιά ηλικίας 250 εκατ. χρόνων σε ένα πανέμορφο σπίτι. Στο δάσος Wyre στο Worcestershire της Αγγλίας, ο 37χρονος πρώην επιχειρηματίας αποφάσισε να αγοράσει μια έκταση, στην οποία περιλαμβανόταν και το σπήλαιο, και να φτιάξει εκεί το προσωπικό του καταφύγιο.

Ο νεαρός πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον ανθυγιεινό τρόπο ζωής της μεγαλούπολης όταν διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, σκεπτόμενος πως το καθημερινό στρες επιβάρυνε την υγεία του. Έχτισε λοιπόν ένα σύγχρονο σπίτι με όλες τις ανέσεις, με ενδοδαπέδια θέρμανση και σύνδεση ίντερνετ και φυσικά πολύ μεράκι.«Η πάθηση μου ήταν ο καταλύτης που χρειαζόμουν για να γίνω πιο προσεκτικός με την υγεία μου και να σέβομαι την ζωή μου. Ήθελα να ζω κάπου όπου θα είμαι ευτυχισμένος και υγιέστερος.» Και τα κατάφερε πολύ καλά, όπως θα δείτε, παρόλο που χρειάστηκε περισσότερες από 1.000 ώρες σκαψίματος στο βράχο για να δημιουργήσει περισσότερο χώρο, ξόδεψε περισσότερα από 200.000€ και μετέφερε περισσότερους από 80 τόνους μπάζων.
yolife.gr
Share on Google Plus

About Χριστινα Καραπετσανη

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.