Ανθρωπιστική Συναυλία στην παραλία της Βελίκας με 50 καλλιτέχνες

Η 2η μεγάλη Ανθρωπιστική Συναυλία θα γίνει και φέτος την Τρίτη 1η Αυγούστου, με την συμμετοχή 50 και πλέον καλλιτεχνών στο χώρο πλατάνια παραλία Βελίκας.

Ο μόνος σκοπός αυτής της συναυλίας είναι η συλλογή όσο γίνετε περισσότερων τροφίμων μακράς διαρκείας για την στήριξη ευπαθών ομάδων.

Η συναυλία είναι μια οργάνωση του ανθρωπιστικού Συλλόγου ΦΙΛΟΤΗΣ με την πλήρη στήριξη του:
  • Δήμου Αγιάς, κοινωνικό παντοπωλείο Αγίας,
  • Την κοινωφελή επιχείρηση "ΚΑΛΥΨΩ",
  • Το ΝΠΔΔ "ΗΡΑΚΛΕΙΔΗΣ"
  • Πολιτιστικός Σύλλογος  "ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ"
Το μόνο που ζητάμε από όλους εσάς που θα παρευρεθείτε είναι μια σακούλα με τρόφιμα με αξία που θα την καθορίσετε εσείς,δεν έχουμε εισιτήριο δεν πουλάμε κάτι μέσα στον χώρο της συναυλίας, το μόνο όφελος είναι τα τρόφιμα που θα φέρετε εσείς και θα πάνε σε οικογένειες που το έχουν άμεση ανάγκη.

Για όσους από εσάς δεν θα μπορέσετε να έρθετε στην συναυλία και επιθυμείτε να στείλετε κάποια τρόφιμα θα μπορείτε να το κάνετε καλώντας στα παρακάτω τηλ: 6937015800 κ. ΚΑΡΚΑΝΤΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ, 6972933730 κ. ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ.
Και άτομο του συλλόγου θα έρθει να τα παραλάβει.

Επίσης θα ήταν μεγάλη μας χαρά όσοι από σας θέλετε να στηρίξετε αυτήν την προσπάθεια κοινοποιώντας την εκδήλωση στα κοινωνικά μέσα.

Σε λίγες μέρες σε δελτία τύπου θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των καλλιτεχνών της 4ωρης συναυλίας που θα πάρουν μέρος.

ΤΡΙΤΗ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
8:30 το βράδυ θέατρο Πλατανιάς παραλία Βελίκας σας περιμένουμε να παρακολουθήστε την μεγάλη αυτή συναυλία και ταυτόχρονα να στηρίξουμε ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη!!!

Παραμένουμε άνθρωποι πάνω από όλα αγαπάμε, στηρίζουμε, προσφέρουμε!!!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥ!!!

postlarissa.gr
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.