Άνοιξε το πρώτο υδάτινο πάρκο αναψυχής για άτομα με ειδικές ικανότητες και είναι εκπληκτικό!


Με το καλοκαίρι να προχωρά ολοταχώς, τα πάρκα νερού σε ολόκληρο τον κόσμο θα γεμίσουν με παιδιά και ενήλικες που αναζητούν έναν διασκεδαστικό τρόπο για να δροσιστούν μια ζεστή μέρα. Και χάρη σε αυτό το απίστευτο νέο πάρκο νερού που ονομάζεται Morgan’s Inspiration Island στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, τα άτομα με ειδικές ικανότητες μπορούν επίσης να μετέχουν στη διασκέδαση!

Τα παρόμοια πάρκα ανά τον κόσμο είναι απροκάλυπτα απροσπέλαστα για τα άτομα αυτά, αλλά το εν λόγω πάρκο νερού έχει ως στόχο να τα αλλάξει όλα αυτά επειδή είναι το πρώτο παγκοσμίως σχεδιασμένο ειδικά για άτομα με ειδικές ανάγκες.


“Ο στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια εμπειρία διασκέδασης στο νερό σε ένα ασφαλές, άνετο και όχι υπερβολικά γεμάτο περιβάλλον”, λέει ο ιδρυτής του πάρκου Gordon Hartman, ο οποίος συνεργάστηκε με γιατρούς, γονείς, δασκάλους, θεραπευτές και φροντιστές, δημιουργώντας έναν χώρο χαράς για τα παιδιά και τους γονείς τους. “Το πάρκο υπόσχεται να προσφέρει στα άτομα με φυσικές ή γνωστικές ειδικές ανάγκες ένα μέρος όπου μπορούν να παίζουν χωρίς εμπόδια”, ανέφερε ο ιδιοκτήτης.perierga.gr
Share on Google Plus

About Χριστινα Καραπετσανη

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.